logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Teamit on erikoistunut digitaalisen liiketoiminnan palveluihin. Toteutamme verkkokaupat, integroidut tilauskanavat, verkkopalvelut ja -sivustot. Tarjoamme ohjelmistokehityksen ja testauksen konsultointipalveluita laajasti eri toimialoilla.

Teamit Group Oy

Yritysesittely

Teamit luo digitaalisia palveluita, joilla on merkitystä. Toteutamme digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja kuten verkkokauppoja, integroituja tilauskanavia ja erilaisia verkkopalveluita ja -sivustoja.
Lisäksi konsulttimme työskentelevät erilaisissa asiakastoimeksiannoissa useilla eri toimialoilla keskittyen ohjelmistokehitykseen ja laadunvarmistukseen.

Autamme asiakkaitamme hyötymään digitalisoinnin tarjoamista mahdollisuuksista yhdistämällä ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen, liiketoiminnan ymmärryksen ja teknologisen osaamisen.
Työntekijöitä 31
Y-tunnus 2808016-1
Perustettu 2013
Www Kotisivut
Puh 010 323 7310
E-mail myynti(at)teamit.fi

Toimipaikat     Helsinki, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut

Teknologia: Open source, Angular, Laravel, Node.js, React, Ruby on Rails, C#, C++, Java, Javascript, PHP, Python, WordPress, Linux, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vuokratyövoima

Omat tagit: Teamit Group, ecommerce, B2B verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, verkkokaupan ratkaisut, Verkkosivut

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Teamit Group - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTeamit toteutti omaisuudenhoito- ja rahastoyhtiö Fourtonin uudet verkkosivut, joiden tavoitteena on edistää myyntiä ja mahdollistaa rahastojen merkitseminen

"Yhteistyö Teamitin kanssa sujui alusta asti hyvin. Projektin käynnistänyt kick off -workshop oli hyödyllinen ja kommunikointi projektin edetessä oli sujuvaa."

-- Jori Keckman, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti monikanavaisen ratkaisun Marinekaupalle

"Kävimme keskusteluja monen eri alustantoimittajan kanssa, mutta riittävän hyvää ja valmiiksi mietittyä pakettiratkaisua ei löytynyt yhdeltäkään toimittajalta. Teamit oli toimittajavaihtoehdoista oikeastaan ainoa, joka oli todella kiinnostunut tarpeistamme ja joka ymmärsi, että tarvitsemme kustomoidun ERP:n. Alustanvaihto-operaatio sujui mallikkaasti ja voin suositella Teamitiä.."

-- Tomi Talas, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit toteutti Valogalleria-verkkokaupan

"Kokemuksemme mukaan Teamit on asiantunteva, ratkaisukeskeinen ja joustava kumppani. Teamitin toimintamalliin kuuluu kokonaisvaltainen projektisuunnittelu ja tekninen toteutus, jossa ratkaisut pyritään rakentamaan asiakkaan tulevaisuuden muutostarpeet huomioiden. Heitä selvästi ohjaa aito halu ja kiinnostus löytää toimivia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaalle."

-- Marjut Lindström, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTeamit delivered the B2B- oneclicklca.com-webstore to Bionova

"I worked with Teamit on two different projects and I have been very satisfied with their professionalism, attention to detail, communication, and ability to deliver. The technical skills of their team members were top-notch, and at the same time they made sure to communicate effortlessly also with members of our staff with very little tech expertise. I can only recommend them for any type of.."

-- Erica Terranova, Marketing Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Teamit Group - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Teamitin asiantuntijoilla on useamman kymmenen vuoden kokemusta b2b- ja b2c myynnistä.

Asiantuntijamme auttavat yritystänne myyntiprosessin luomisessa. Käymme läpi asiakkaiden ostopolut ja suunnittelemme yhdessä..

Tietohallinto

Teamitin asiantuntijoilla on erittäin monipuolinen kokemus liiketoiminnasta ja liiketoiminnan digitalisoimisesta. Kokemusta on toimimisesta sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Teamitin asiantuntijat osaavat neuvoa miten..

Projektinhallinta

Teamitin osavat projektipäälliköt toimivat tarvittaessa asiakkaidemme apuna. Projektipäällikkö voi ottaa vastuun suurempien tai pienempien osaprojektien toteutuksesta. Teamitillä on IPMA-sertifioituja..

Toiminnanohjaus ERP

Teamitin asiantuntijat tietävät millaisen ERP- eli toiminnanohjaustelmän verkkokauppias tarvitsee.

Teamitin Omnichannel-ratkaisu sisältää ERP-järjestelmän, joka mahdollistaa joustavan ja tehokkaan..

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Teamitin graafiset suunnittelijat ja palvelumuotoilijat auttavat määrittämään ja toteuttamaan asiakkaillenne parhaiten sopivat palvelut. Palvelumuotoilu lähtee liikkeelle asiakkaiden palvelupolkujen määrityksestä...

Ketterät menetelmät

Teamitillä on pitkä kokemus ketterästä kehityksestä. Käytännössä kaikki ohjelmistoprojektimme toteutetaan ketteränä kehityksenä. Teamitillä on kokemusta mm. CI:stä, DevOpsista, Scrumista ja Kanbanista.

Verkkokaupparatkaisut

Erinomainen asiakas- ja myyjäkokemus

Menestyvän verkkokaupan lähtökohtana on tarjota asiakkailleen erinomainen asiakaskokemus. Palvelumuotoilun avulla palvelu suunnitellaan siten, että asiointi verkkokaupassa on..

Integraatiot

Teamitillä on erittäin vankka kokemus erilaisten integraatioiden toteutuksen. Käytännössä kaikki järjestelmät on mahdollista yhdistää keskustelemaan keskenään. Integroinnin tekee huomattavasti helpommaksi, jos..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teamitin asiantuntijoilla on laaja kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta. Asiakkaan kanssa käydään läpi suunniteltavalle palvelulle asetetut vaatimukset, joiden pohjalta tehdään palvelun esisuunnittelu. Esisuunnittelun..

Teamit Group - Referenssit

Teamit Group - Bloggaukset

Teamit Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Teamit Group - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Tervetuloa Teamitin avoimeen ja rentoon työyhteisöön!

Tulet menestymään ja viihtymään kanssamme, jos jaat arvomme: Asenne, Avoimuus, Luottamus ja Innostus.


1. Meillä on tinkimätön asenne työtämme kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista. 


2. Uskomme avoimuuteen. Meillä keskustelu on avointa ja suoraa – sanomme asiat niin kuin ne ovat. 


3. Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan.


4. Olemme ihan oikeasti innostuneita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat yhteinen intohimomme. 

Teamit Group - Rekryilmoitukset

 

Teamit Group Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku