Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taskmill kokemuksia

Taskmill kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Taskmill Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTaskmill yhdisti MTV:n ja Telian media- ja telco-tekijät ketteräksi kärkitiimiksi

"Lassen johdolla otettiin tehokas spurtti tekemiseen. Hänen vetämänä visualisoitiin tavoite ja reitti ihan siitä hetkestä ensimmäiseen asiakastestiin ja oikeaan lanseeraukseen."

-- Jani Heinola, Information Technology Business Partner

Näytä referenssi

ReferenssiMaailman suurimmalla mediatoimistokonsernilla sykkii ketterä sydän

"Tomi on ollut kultaakin arvokkaampi sekä asiantuntijuuden että projektinhallinnan osalta. Asiat edistyvät itsenäisesti, ja on ollut mahtavaa oppia ketterää työskentelymallia käytännön kautta."

-- Niina Alakoski, Wavemakerin COO

Näytä referenssi

ReferenssiMenestystarinaa rakentamassa – yhdessä POP Pankin kanssa

"Taskmillin ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet ammattitaitoisesti hankkeitamme antamamme strategian mukaisesti. Asiantuntijat ovat ottaneet kopin nopeasti ja lähteneet viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin."

-- Rainer Sahlberg, POP Pankin CIO

Näytä referenssi

ReferenssiTerveydenhuollon ylivoimaiset ketteröittäjät

"Koronan iskiessä meidän oli reagoitava tilanteeseen nopeasti ja mukautettava toimintamalliamme välittömästi. Onneksi meillä oli jo käytössä Taskmillin avulla luotu, erittäin toimiva ketterän tekemisen malli. Taskmill tuki meitä tässäkin tilanteessa osallistumalla Quantum Leap-konseptin palvelumuotoilemiseen koronatilanteeseen sopivaksi."

-- Risto Mäkinen, Savoan toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAmmattitaitoinen RTE mukana Metsäkeskuksen kehitysjunassa

"Virpistä on ollut meille huomattavaa apua toimintamallin dokumentoinnissa, jossa kokonaisuus on kirjattu kattavasti tukemaan kehitysjunassa toimimista. Lisäksi olen saanut Virpiltä erityisen hyviä vinkkejä siitä, kuinka Atlassianin Jiraa voi hyödyntää SAFe®-viitekehyksen soveltamisen tukena"

-- Eeva Mäenpää, sovelluskoordinaattori

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Taskmill kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taskmill Oy:n referenssit

Taskmill Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia