Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lyytin avulla voit ketterästi hallita sisäisiä koulutuksia sekä raportoida koulutuspäivät tarkasti veronpalautusta varten.

Tarjonta

Lyytin avulla voit ketterästi hallita sisäisiä koulutuksia sekä raportoida koulutuspäivät tarkasti veronpalautusta varten.


Usein kun puhutaan tapahtumien hallinnasta ja tapahtumien järjestämisen apukeinoista, unohdetaan yrityksen sisäiset tapahtumat kokonaan. Esimerkiksi firman sisäiset kokoukset ja palaverit, koulutuspäivät ja tyky-tempaukset voi laittaa tapahtumien kanssa samaan nippuun, koska ne vaativat ihan samanlaisia valmistelu- ja järjestämistoimenpiteitä. Johdon assistentti tai HR-asiantuntija harvemmin mieltää itsensä tapahtumajärjestäjäksi. Käytännössä hän hoitaa kuitenkin säännöllisesti samanlaisia tehtäviä kuin tapahtuma-alan ammattilainen. Osaamisen johtaminen on oikeutetusti kaikkien huulilla, koska se on niin olennainen osa toiminnan kehittämistä ja optimointia. Jos esimerkiksi koulutussuunnitelma ja osallistujatiedot eivät missään vaiheessa kohtaa, on myös koulutustarpeen kartoittaminen ja seuranta mahdotonta.

Pinterest
Lyyti Oy logo

Lyyti Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Lyyti Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lyyti Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto

Lyyti Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Lyyti kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia