Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityksiä palvelevia pilvisovelluksia

TarjontaModerneissa ohjelmistoissa hyödynnetään usein pilviteknologiaa. Me hallitsemme pilvipohjaiset ratkaisut ja toteutamme ne asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pilvisovelluksemme toimivat juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Olemme erikoistuneet Amazon Web Servicesiin pohjautuviin ratkaisuihin, ja käytämme usein projekteissamme serverless-tekniikkaa. Sen ansiosta asiakkaamme välttyvät ylimääräisiltä kustannuksilta, koska palvelu skaalautuu eli mukautuu käytön mukaan.

Hyödynnämme pilviteknologiaa myös yhdistäessämme eri järjestelmiä toisiinsa. Kaikki pilviratkaisumme ovat joustavia ja helppoja käyttää, ja lisäksi niissä on huolehdittu tietoturvasta.

Pinterest
Karu Software Oy logo

Karu Software Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Karu Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Karu Software Oy:n tarjontaa

Karu Software Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Karu Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia