Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrityksen tietoturvapalvelut - e-IT Oy

post_image
Tarjonta

Yrityksen tietoturva

Tietomurto on rikos, ja se on rikoslaissa määritelty rangaistavaksi teoksi. Ponemonin tutkimuksen mukaan, 52% yrityksistä kohtaa tietomurron (luku 2018-2020 väliseltä ajalta). Jo pelkkä tietomurron yritys on rangaistava teko. 

Tietomurroilla yritetään yleensä saada taloudellista hyötyä. Tapoja tähän on monia. Hyökkääjät voivat esimerkiksi varastaa yrityksen tietoja järjestelmistä. Lisäksi hyökkääjät voivat pyrkiä lamauttamaan kokonaan yrityksen tietojärjestelmät ja sitä kautta kiristää rahaa. 

 

Hyökkäykset yritystä kohtaan voivat olla myös pelkästään kiusantekoa. Vaikka tässä tapauksessa rahaa ei kiristettäisiinkään yritykseltä, voi sivuille kohdistunut haitallisen sisällön jakaminen pilata yrityksen maineen.

Näiden ja muidenkin hyökkäysten aiheuttamien haittojen korjaamiseen kuluu aina paljon rahaa sekä arvokasta aikaa. Monien yritysten myynti tapahtuu verkossa, joten jokainen päivä, jonka verkkosivut ovat kiinni, voi koitua erittäin kalliiksi peruuntuneiden kauppojen muodossa.

Ennakointi

Järkevintä onkin siis ennaltaehkäistä tietomurrot.  

Hyviä keinoja tähän ovat mm. monivaiheinen tunnistautuminen, järjestelmien jatkuva päivittäminen, erillään pidettävät varmuuskopiot sekä turvalliset salasanat ja niiden hallinta.

Nämä ovat asioita, jotka lähes poikkeuksetta ulkoistetaan asiantunteville IT-taloille.

Me olemmekin kehittäneet yli 15 vuoden ajan laadukasta palveluamme ja kehitämme sitä edelleen, päivittäin.

Siksi haluamme tarjota yrityksellenne ajantasaiset tietoturvaratkaisut edulliseen ja helposti ennakoitavaan kuukausihintaan. Kertaluontoisena projektityönä tehtävät tietoturvapäivitykset vanhentuvat nopeasti hyökkääjien jatkuvasti kehittäessään osaamistaan. 

Pienennä hyökkäyspinta-alaa

Tietoturvapalveluilla, kuten palomuurilla, pystytään pienentämään yrityksenne IT-ympäristön hyökkäyspinta-alaa. Tämä hankaloittaa entisestään kyberpahisten toimia.

Tunnista hyökkäykset

Hyökkäysyritykset pystytään tunnistamaan esimerkiksi palomuuripalvelulla ja työasemien hyökkäysten tunnistusagenteilla. Tunnistamalla hyökkäykset saadaan tietoa, jolla jatkohyökkäykset voidaan estää.

hacking-2964100_960_720

hacker-1944688_960_720

Estä hyökkäykset

Modernit tietoturvaohjelmistot ja palomuurit sisältävät älykästä teknologiaa, jotka osaavat tutkia, sisältääkö niiden analysoima data mahdollisia tunnistamattomia tietoturvauhkia. Mikäli uhka tunnistetaan, eristetään data jatkotoimenpiteitä varten.

Ehkäise vahingot

Jos tietoturva suojaustenkin jälkeen kuitenkin pettää ja rikolliset pääsevät järjestelmääsi, on tärkeintä reagoida nopeasti. Hyökkääjät saattavat toimia päiviä järjestelmissäsi, ennen kuin tekevät näkyvimmän iskunsa. Käyttämämme EDR-sovellus tunnistaa heti ulkopuoliset järjestelmässä ja estää sekä korjaa näiden aiheuttamia tuhoja. 

Pinterest
e-IT Oy logo

e-IT Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

e-IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta e-IT Oy:n tarjontaa

e-IT Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

e-IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia