Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yksilöllinen asiakaskokemus hyödyntäen markkinoinnin automaatiojärjestelmiä

TarjontaOlivat asiakkaasi sitten yrityksiä tai kuluttajia, odottavat he yhä yksilöllisempää viestintää ja palvelua. Samalla paine markkinoinnille tuottaa konkreettisia ja mitattavia tuloksia kasvaa. Markkinoinnin automaation ratkaisut auttavat vastaamaan näihin haasteisiin.

Marketing Cloud on kokonaisvaltainen digitaalisen markkinoinnin ratkaisu, jolla kuvataan ostajien polkuja ja huolehditaan asiakkaista yksilöllisillä viesteillä oikeaan aikaan ja oikeassa kanavassa. Pardot on ratkaisu, joka sopii tilanteisiin, jossa markkinoinnin on tarpeen hoivata (nurturoida) kontakteja ja tuottaa myynnille laadukkaita liidejä.

Molemmat ratkaisut integroituvat saumattomasti Salesforcen muihin tuotteisiin (esimerkiksi Sales Cloud ja Service Cloud), jolloin kaikki järjestelmään kirjatut tiedot ovat markkinoinnin käytettävissä ja toisaalta myynnillä ja asiakaspalvelulla on täysi näkyvyys markkinoinnin toimenpiteisiin.

Markkinoinnin automaatiojärjestelmät mahdollistavat myös markkinoinnin mittaamisen. Lisäksi mittaamisen avuksi voidaan tuoda Salesforcen tarjoamia monipuolisia analytiikkatyökaluja.

Tarjoomaamme kuuluvat mm. markkinoinnin automaation käyttöönotot (Pardot ja Marketing Cloud), markkinoinnin automaation hyödyntäminen, jatkuva kehitys, analytiikka ja tekoäly ja markkinoinnin ja myynnin integraatio.

Pinterest
Biit Oy logo

Biit Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Biit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Biit Oy:n tarjontaa

Biit Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Biit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia