Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yksi ratkaisu, joka kattaa kaikki varastonhallinnan tarpeet

post_image
Tarjonta

Tehosta varastonhallintaa reaaliaikaisella tiedolla

Lyhennä prosessiaikoja, automatisoi tapahtumia, pienennä varastomääriä ja saavuta kaikkien toimintojen täysi jäljitettävyys. Wiisas® on varastonhallinnan valmispaketti pk-yrityksille, joka on keskittynyt varastonhallinnan reaaliaikaisuuteen, mahdollistaen inventaarivapaan varaston. Kerran vuodessa tehty inventaari tarkoittaa, että varaston arvo on väärin 364 päivää vuodessa, Wiisas-järjestelmän avulla voit pienentää varastonpitokustannuksia reaaliaikaisilla varastosaldoilla. Muutamalla napin painalluksella tiedät täsmälleen varastosi arvon minä tahansa hetkenä. Reaaliaikaisilla varaston kirjanpidon kirjauksilla sekä lähetyksen kokonaiskustannusten laskennalla varmistat, että yrityksesi tase on aina mahdollisimman tehokkaasti käytössä.

Kattavat varastonhallinnan ominaisuudet

Ratkaisu perustuu Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään. Odoon täysin integroidulla varastonhallinnalla pyörität niin pieniä kuin suuriakin varastoja helposti ja intuitiivisesti. Kaksinkertaisella varastokirjanpidolla, erä- ja sarjanumeroseurannalla, laajalla viivakoodituella sekä selkeällä käyttöliittymällä nopeutat ja selkeytät varastokirjanpitoa käden käänteessä.

Toteuta varastonhallinta ja taloushallinto toimivassa paketissa

Odoo varastonhallinta + taloushallinto Netvisorissa

Wiisas-varastonhallinta on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Netvisor taloushallinnon kanssa. Tässä ratkaisussa myynti, ostot ja varastonhallinta tehdään Odoossa, josta tiedot integroituvat Netvisorin taloushallintoon saumattomasti. Myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti.

Yksi paketti kattaa kaiken:

  • Asennukset ja koulutukset
  • Asiakaspalvelu ja käyttötuki pääkäyttäjille sekä kattava käyttöopas
  • Standardoidut raportit 6kk ja 12kk välein
  • Päivitys kolmen vuoden jälkeen uusimpaan versioon, järjestelmää kehitetään jatkuvasti eteenpäin ja päivityksellä saat kaiken hyödyn irti järjestelmästä.

Wiisas-varastonhallinnan saat yrityksenne käyttöön jopa 2 kuukaudessa. Haluamme tarjota aidosti asiakkaiden tarpeisiin vastaavan tuotteen, joten käyttöönottoon liittyy asiakkaiden tarpeiden kartoitusta ja laaja koulutus Odoon käyttöön. Tarjoamme myös jatkuvan asiakaspalvelun ja käyttötuen järjestelmän pääkäyttäjälle.

Luotettava Odoo-kumppani

Avoin.Systems on ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä. Tarjoamme yrityskohtaisia kehityspalveluita ja toimialakohtaisia tuotepaketteja. Odoossa yrityksesi työntekijät hoitavat työnsä yhdessä järjestelmässä reaaliaikaisesti. Odoo on kansainvälinen toiminnanohjausjärjestelmä, jota Avoin.Systems jatkokehittää suomalaisten yritysten tarpeisiin. Olemme suomalainen Odoo Partner ja projektipäällikkömme ovat Odoo -sertifioituja.

Pinterest
Avoin.Systems logo

Avoin.Systems:n tarjonta

Supply chain management SCM

Lisätietoja

Avoin.Systems:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Avoin.Systems:n Supply chain management SCM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia