Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhdistämme teknologiat ja luovuuden käyttäjien tarpeisiin

post_image

TarjontaHyvät digitaaliset palvelut ovat sekä visuaalisesti vaikuttavia, että helppokäyttöisiä. Meillä käyttökokemus ja visuaalisuus kulkevat aina käsi kädessä. Tutkimalla käyttäjien tarpeita ja tavoitteita sekä suunnittelemalla käyttäjäpolkuja voimme varmistaa, että palvelustasi tulee mahdollisimman toimiva. Tarjoamme UI- ja UX -suunnittelua, graafista suunnittelua sekä konseptisuunnittelua, aina käyttäjäystävällisyyteen pyrkien.  

Huippuluokan käyttökokemus saa käyttäjät palaamaan palvelusi pariin yhä uudestaan. Varmistamme, että käyttäjän ja palvelun välinen vuorovaikutus on ensiluokkaista käyttökokemuksen jokaisessa vaiheessa. Luomme visuaalisia identiteettejä, jotka herättävät mielenkiintoa juuri oikeissa kohderyhmissä sekä mieleenpainuvia brändejä, jotka auttavat sinua erottumaan kilpailijoistasi.

Palvelumuotoiluprosessimme pohjana on aina organisaatiosi ja sen toimintatapojen perusteellinen ymmärtäminen. Luomme kokonaisvaltaisia digitaalisia strategioita ja huolellisesti suunniteltuja käyttäjäpolkuja, jotka kasvattavat konversioita. Analysoimme dataa ymmärtääksemme käyttäjiesi tarpeita perusteellisesti: järjestämme esimerkiksi käyttäjähaastatteluja ja -kyselyitä sekä luomme käyttäjäpersoonia, jotka auttavat sinua tunnistamaan asiakkaittesi tarpeet ja tarjoamaan heille sujuvampia palvelukokemuksia.

Konseptisuunnittelussa hyödynnämme sekä liiketoiminta- että käyttäjäymmärrystä. Data, tavoitteet ja missio yhdistetään strategiseksi konseptiksi, joka jää käyttäjien mieleen ja toimii kaikissa digitaalisissa kanavissa.

Pinterest
Evermade logo

Evermade:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Evermade:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Evermade:n tarjontaa

Evermade:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evermade kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia