Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhdistämme asiakaskokemuksen, liiketoiminnan ja digitaalisuuden.

TarjontaKansainvälinen asiantuntijatiimimme auttaa organisaatiotanne löytämään ratkaisuja, joilla saavutatte tavoitteenne.

  • Strateginen ajattelutapa – otamme aina huomioon laajemman kokonaisuuden ja etsimme keinoja liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Työtämme ohjaa uteliaisuus ja halu löytää entistä parempia ratkaisuja.
  • Asiakaskeskeisyys – asiakkaamme liiketoiminta on meille tärkeintä, joten erinomainen loppukäyttäjän kokemus on kaikki kaikessa.
  • Avoimuus ja rehellisyys – huolehdimme siitä, että projektit etenevät sujuvasti ja kiinnitämme erityistä huomiota jatkuvaan, toimivaan kommunikointiin.
Pinterest
Wunder logo

Wunder:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wunder:n tarjontaa

Wunder:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiHUS – Helsingin yliopistollinen sairaala

HUSin verkkosivustolla on poikkeuksellisen monta eri käyttäjäryhmää, joiden tarpeita vastaamaan HUS ja Wunder uudistivat Lue lisää..

Tagit: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, +17 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Webkehitys, Drupal, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Elasticsearch, digitaalinen palvelumuotoilu, Silta, tekninen arkkitehtuuri, käyttäjätestaus, prototypointi, saavutettavuus

Premium

ReferenssiFinavia – matkailijoiden rakastama online-palvelu

Osana laajaa digitaalisten kanavien kehitysprojektia Finavia halusi uudistaa myös verkkopalvelunsa. Vanha julkaisujärjestelmä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +14 muutaMyynti, Viestintä, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, React, Drupal, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiHelsingin yliopiston digitaalinen opetus- ja oppimisympäristö

Helsingin yliopistolla on käynnissä laajamittainen sähköisen asioinnin kehittämishanke, jonka puitteissa uudistetaan Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Arkkitehtuuri, +12 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Tietoturva, Webkehitys, Open source, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Julkishallinto, Koulutusala, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wunder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia