Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhdistämme asiakaskokemuksen, liiketoiminnan ja digitaalisuuden.

TarjontaKansainvälinen asiantuntijatiimimme auttaa organisaatiotanne löytämään ratkaisuja, joilla saavutatte tavoitteenne.

  • Strateginen ajattelutapa – otamme aina huomioon laajemman kokonaisuuden ja etsimme keinoja liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Työtämme ohjaa uteliaisuus ja halu löytää entistä parempia ratkaisuja.
  • Asiakaskeskeisyys – asiakkaamme liiketoiminta on meille tärkeintä, joten erinomainen loppukäyttäjän kokemus on kaikki kaikessa.
  • Avoimuus ja rehellisyys – huolehdimme siitä, että projektit etenevät sujuvasti ja kiinnitämme erityistä huomiota jatkuvaan, toimivaan kommunikointiin.
Pinterest
Wunder logo

Wunder:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wunder:n tarjontaa

Wunder:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTraficom.fi – koko kansan tietoturvallinen verkkopalvelu

Kolme suomalaista virastoa yhdistivät voimansa edistääkseen digiyhteiskunnan kehitystä sekä varmistaakseen toimivat, Lue lisää..

Tagit: Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, +19 muutaKetterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Webkehitys, React, Drupal, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, saavutettavuus, Elasticsearch, käyttäjätutkimus, UI design, Ux design

Premium

ReferenssiHSL Kaupunkipyörät – monien rakastama online-palvelu

Helsingin seudun liikenne, HSL, on tehnyt yhteistyötä Wunderin kanssa jo usean vuoden ajan. Kun hsl.fi -sivustoon kuuluvat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +12 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Open source, Drupal, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiSanoma Lifestyle – modernia vuorovaikutusta

Sanoma on edistyksellinen kuluttajamediaan ja oppimiseen keskittyvä viestintäyhtymä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Arkkitehtuuri, +10 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Webkehitys, Open source, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wunder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia