Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WooCommerce-pohjalla toteutettuja verkkokauppoja niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin

TarjontaValolinkillä on kokemusta monen alan verkkokauppatuotannoista, ja verkkokauppoja onkin rakennettu tyhjästä, lisäilty jo olemassaoleville sivuille, ja päivitetty vanhoja kauppoja uuteen uskoon.

Verkkokaupoissa informaation tärkeys korostuu, ja asiakkaan tulisi olla helppo ostaa tuote, mutta samalla saada siitä mahdollisimman paljon informaatiota. Aiemmissa projekteissa ollaan rakenneltu niin tuotepakettien suunnitelutyökaluja, sekä värivalitsimia. Olemme mahdollistaneet projekteissamme esimerkiksi hauta-arkkujen ja porealtaiden oston verkkokaupasta, ja monenlaisen muun tuotteen ja palvelun tilauksen. Alalla ei ole siis väliä, osaamme rakentaa verkkokaupan juuri teidän tarpeisiinne.

Meiltä onnistuu myös tuotekuvaus, joten saat tarvittaessa koko verkkokauppapaketin saman katon alta. Se helpottaa paljon visuaalisen ilmeen suunnittelua, kun kuvauksessa voidaan ottaa huomioon jo verkkokaupan ulkoasua, ja toisinpäin.

Verkkokauppa yrityksille

Pinterest
Valolink Oy logo

Valolink Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Valolink Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valolink Oy:n tarjontaa

Valolink Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valolink kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia