Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virtuaalipalvelin privaattipilvestä

post_image

TarjontaVirtuaalipalvelin privaattipilvestä!

Virtuaalipalvelimemme on huippuluokan tietoturvalla ja palvelunhallinnalla varustettu palvelu yrityksenne tarpeisiin, olkoon se vaikka web- tai liiketoimintakriittinen toiminnanohjauspalvelin. Lisäresurssit palvelimille ovat helposti kasvatettavissa käyttötarpeen mukaan ja yrityksenne sisäverkko on yhdistettävissä pilvipalveluun valokuitu- tai IPSEC VPN yhteyksin. Tietoturvalliset yhteydet etätyöntekijöille voidaan toteuttaa helposti. Palveluumme kuuluu aina mm. UTM tason palvelupalomuuri ja automaattinen varmuuskopiointi. Käytämme vain tarkkaan valikoituja, alan johtavia huipputason ohjelmistotoimittajia, kuten VMware, Veeam Backup & Replication sekä Fortinet.

Palvelut tuotetaan tietoturvallisista konesaleistamme, jotka sijaitsevat Helsingin Pasilassa, Pitäjänmäellä sekä Espoon Tapiolassa. Lupaamme palveluille vähintään 99,9 %:n saavutettavuuden.

Myös nykyinen toimistonne nurkassa pyörivä palvelin on siirrettävissä pilveen, ilman isoja IT-projekteja. Ota tässä tapauksessa yhteyttä myyntimme!

Lue lisää

Pinterest
Welcom Net logo

Welcom Net:n tarjonta

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Lisätietoja

Welcom Net:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Welcom Net:n tarjontaa

Welcom Net:n Palvelin- ja kapasiteettipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Welcom Net kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia