Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virtuaalipalvelimet -Vikasietoisuutta ja kustannustehokkuutta-

TarjontaVirtuaalipalvelin on valinta silloin, kun haluat määritellä itse ajettavat ohjelmistot ja prosessit. Virtuaalipalvelinten avulla voidaan tarjota työntekijöille tai asiakkaille erilaisia palveluita kuten tallennustilaa, käyttäjienhallintaa tai ohjelmistoja, kuten esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmiä.

Virtuaalipalvelinalustamme on erittäin vikasietoinen sekä kustannus- ja energiatehokasratkaisu. Virtuaalipalvelin palveluna on joustava, skaalautuva ja nopea. Virtuaalipalvelinten kustannuksiin vaikuttavat muistin-, levytilan ja laskentakapasiteetin (vCPU) määrä.

Toteutamme palvelinratkaisumme ensisijaisesti palveluna. Palveluumme kuuluu virtuaalipalvelinten lisäksi niiden suunnittelu, käyttöönotto, valvonta, ylläpito ja tekninen tuki. Kaikkiin palvelinratkaisut sisältävät myös varmuuskopioinnin. Palvelua saa tarvittaessa 24/7. 

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Palvelin- ja kapasiteettipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia