Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivut ja verkkopalvelut

post_image

TarjontaLähtökohtamme isompiin verkkopalvelu-uudistuksiin perustuu digitaalisen tiekartan luontiin, jolla katsotaan yhdessä palvelukehitystä sivuston koko elinkaaren ajaksi. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia verkkosivustoja ja verkkopalveluita jatkuvasti erilaisille asiakkaille. Pystymme sopeuttamaan toimintatapaamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Jo suunnitteluvaiheessa osallistamme tekniset kehittäjät mukaan suunnittelutyöhön, jotta voimme varmistaa suunnitelman toteutuskelpoisuuden.

Luotamme verkkosivustototeutuksissamme maailman suosituimpiin avoimen lähdekoodin ratkaisuihin. Pääasiallinen verkkosivustoalustamme on WordPress, joka taipuu moneen tarpeeseen. WordPressilla voimme rakentaa laajojen yrityssivustojen lisäksi muun muassa verkkokauppoja tai sovellusten sisällönhallinnan. Meillä on kokemusta myös muiden järjestelmien integroinnista WordPress-sivustoihin.

Välillä asiakkaalla on ennalta määritettynä tietty CMS. Voimme tehdä teknistä kehitystä myös muilla alustoilla kuten Drupal tai Squarespace. Välillä esimerkiksi Squarespace voi olla sopivampi ratkaisu julkaisujärjestelmäksi, varsinkin jos sivustolle toivotut toiminnallisuudet ovat suppeat.

Teemme monipuolisesti yhteistyötä myös muutamien lisenssipohjaisia ratkaisuja tarjoavien tahojen kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme ratkaisun myös silloin, kun sivusto tulee rakentaa Episerverin, Sitecoren tai vaikka Sharepointin päälle. Vaikka suosimmekin verkkosivustototeutuksien julkaisujärjestelmänä WordPressiä, voimme tehdä toteutuksia myös muilla alustoilla kuten Drupal ja Squarespace.

Verkkosivustojen ja verkkopalveluiden lisäksi toteutamme erilaisia verkkosovelluksia. Verkkosovelluksia kehitämme mieluiten Reactilla tai Angularilla ja rajapintoja tarvittaessa Nodella tai PHP:lla

Pinterest
Redland Oy logo

Redland Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Redland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Redland Oy:n tarjontaa

Redland Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Redland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia