Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkosivustojen suunnittelu ja toteutus

post_image

TarjontaHaluatko uudistaa verkkopalvelusi? Haluatko sytyttää asiakkaasi ensiklikkauksesta alkaen? Etsitkö järjestelmää, joka kasvaa mukanasi myös tulevaisuudessa?

Tarpeisiisi vastaus on Geniemin Enterprise WordPress

WordPress on varma valinta keskikokoisista laajoihin ja vaativiin verkkopalveluihin. Ammattimaiset ja kovaan käyttöön suunnittellut toteutuksemme haastavat kilpailijansa joustavuudella, laadulla ja kustannustehokkuudella. Ratkaisumme haastaa järeämmät julkaisujärjestelmät, kuten Drupalin, Liferayn ja EpiServerin kaikissa kokoluokissa.

Tehoa ja laatua standardeilla

WordPressin laatu perustuu tehokkaan sovelluskehityksen ohella standardoituun koodaukseen. Näin ollen verkkopalvelusi antaa oikean laatumielikuvan, vakuuttaa osaamisestasi sekä tarjoaa asiakkaallesi elämyksen palvelupolkusi tuottavana kohtaamispaikkana – nyt ja tulevaisuudessa.

Ylläpitäjän käyttökokemus

Ei enää hankalia ja sekavia ylläpitotyökaluja, vaan sujuvaa workflowta. Olemme kehittäneet komponenttipohjaisen ylläpitäjän työkalun, jonka avulla myös sivuston ylläpitäjää hymyilyttää. Selkeys, nopeus ja tehokkuus ovat ovat työkalun olennaisimpia hyötyjä WordPressin peruseditoriin verrattuna.

Intohimoista WordPress-kehitystä

Osallistumme WordPress-yhteisöön sekä avoimen lähdekoodin kehitykseen, joten saat palvelukseesi huippuluokan osaamista. Esimerkiksi DustPress-kehys mahdollistaa entistä tehokkaamman ja laadukkaamman WordPress-kehityksen. Olemme myös pioneeri Docker-teknologian hyödyntämisessä WordPress-kehityksessä.

Pinterest
Geniem Oy

Geniem Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

BloggausPikavinkit saavutettavaan sisällöntuotantoon

Pian ollaan tilanteessa, jossa EU:n saavutettavuusdirektiivi (tutustu Papunetin sivuilla direktiiviin) vaatii kaikilta julkisten Lue lisää..

Tagit: Auditointi, Laadunvarmistus, Webkehitys, +17 muutaHotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Media, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, wcag, käytettävyystestaus, saavutettavuustestaus, saavutettavuusauditointi, saavutettavuusdirektiivi, Sisällöntuotanto, digitaalinen saavutettavuus, iaap

Premium

ReferenssiHiippakuntien kotisivukone

Loimme Suomen evankelis-luterilaisten hiippakuntien käyttöön “kotisivukoneen” WordPress Multisite Networkin päälle. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +4 muutaWebkehitys, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Toteutustyö

Premium

BloggausTunnelmia ensimmäisestä WordCamp Nordic -konferenssista – mitä jäi käteen?

Olimme ensimmäisessä yhteispohjoismaisessa WordPress-tapahtumassa mukana sekä sponsorina että osallistujina. N. 600 Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaWebkehitys, WordPress, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Rakentaminen, Urheilu, viihde ja virkistys, enterprisewordpress, wordcamp

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ohjelmisto- ja pilvikehityspalveluiden markkinaselvitys - ketkä kasvattivat liikevaihtoaan eniten Suomessa?
Miten Postin lakko vaikuttaa yritystoimintaan - Sähköinen laskutus takaa tulovirran kun posti ei kulje
Konversio-optimoinnilla pyritään lisäämään verkkosivujen konversiota

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia