Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivuille visuaalisesti kauniita ulkoasuja, toiminnallisuudesta tinkimättä

TarjontaValolink tarjoaa verkkosivujen ulkoasun graafista suunnittelua. Meillä ei sivuilla käytetä valmiita ulkoasupohjia, vaan jokaiselle yritykselle luodaan täysin omanlaisensa visuaalinen ilme. Joko olemassaolevien materiaalien pohjalta, tai täysin yrityksen toiveiden mukaan. Meillä ei tartuta yhteen tyyliin, vaan tykätään heittäytyä uuteen ja kokeilla erilaisia tapoja toteuttaa toimivia sivustoja.

Valolinkillä graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus kommunikoivat jatkuvasti keskenään. Ehdottomasti pienen tiimin etuja on jatkuva kommunikaatio vaiheiden välillä. Niin syntyy toimivat sivut, kun jo ulkoasun suunnittelussa voidaan miettiä mahdollisimman toimivaa toteutusta, ja teknistä toteutusta tehdessä voi aina varmistaa mihin tulee mikäkin nappi.

Meillä rakennetaan siis toimivia kokonaisuuksia, visuaalisuutta unohtamatta. Meillä innostutaan visuaalisesti kauniista sivuista, mutta eihän niilläkään tee mitään jos ei toiminnot ole kunnossa. Keskitytään siis samalla luomaan toimivia, helposti ylläpidettäviä kokonaisuuksia, joissa kävijän kokemus sivulla mietitään alusta loppuun saakka.

Pinterest
Valolink Oy logo

Valolink Oy:n tarjonta

Graafinen suunnittelu

Lisätietoja

Valolink Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valolink Oy:n tarjontaa

Valolink Oy:n Graafinen suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valolink kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia