Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppa, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi

post_image

TarjontaVerkkokaupan voi perustaa nykyään kuka tahansa, mutta erottuminen joukossa on vaikeampaa kuin koskaan. Autamme sinua rakentamaan menestyvän verkkokaupan, joka hyödyntää myös verkossa juuri niitä kilpailutekijöitä joiden vuoksi asiakkaanne valitsevat tuotteenne.

Konseptisuunnittelu

Kokenut suunnittelutiimimme vie teidät läpi käyttäjälähtöisen suunnitteluprosessin, joka kaivaa esiin ne ydintekijät, jotka ovat kriittisiä juuri teidän asiakkaille. Selkeästi vaiheistettu eteneminen perussuunnitelmasta visuaalisiin layoutteihin luo perustan menestyksekkäälle verkkokaupalle.

Tekninen suunnittelu

Developerimme ovat mukana verkkokaupan suunnittelussa heti aloituksesta alkaen muodostaen suunnitelman verkkokauppa-arkkitehtuurista, joka kattaa ydinalustan, laajennukset, integraatiot sekä informaatiovirtojen kuvaukset. Magento taipuu lähes kaikkeen, tunnemme sen erittäin hyvin ja se on luotettava, joten Magento on ensisijainen alusta jota harkitsemme. Kaikkeen sekään ei ole paras mahdollinen ja silloin teemme joko täysin asiakaskohtaisen verkkokaupparatkaisun tai haemme sopivamman avoimen lähdekoodin alustan.

Pieteetillä toteutettu

Erottuminen tapahtuu usein yksityiskohdilla, jotka muodostavat yhdessä varsinaisen kilpailutekijän. Kantavana periaatteenamme teknisessä toteutuksessa on, että lopputulos on aina suunnitelmia parempi.

Helpdesk ja ylläpito

Ensisijainen tavoitteemme on yhden luukun periaate. Sinun ei siis tarvitse miettiä keneen ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua verkkokauppasi kanssa. Pakettiimme kuuluvat alustan tietoturvapäivitykset, uusien ominaisuuksien asennukset, vuosittaiset ideapalaverit, hosting-palvelut ja tietysti valvonta sekä asiakaspalvelu.

Lue lisää...

Pinterest
Focus Flow Oy logo

Focus Flow Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Focus Flow Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Focus Flow Oy:n tarjontaa

Focus Flow Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Focus Flow kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia