Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haastavatkin verkkototeutukset asiantutevasti palvellen ja kustannustehokkaasti

post_image

TarjontaVerkkosivujen toteutuksessa vaihtoehdot voidaan karkeasti jakaa alustan päälle rakennettuun sivustoon tai räätälityönä tehtyyn niin kutsuttuun custom sivustoon. Tiimimme on erikoistunut toimittamaan erittäinkin laajoja web teknologioita hyödyntäviä ratkaisuja räätälityönä. Pyynnöstä toteutamme myös ratkaisuja yleisimpien sisällönhallinta-alustojen, kuten WordPressin pohjalle.

Custom sovellus vaatii toteuttajatiimiltä laaja-alaisempaa ammattitaitoa, mutta antaa sekä asiakkaalle että meille täysin vapaat kädet niin sovelluksen ominaisuuksien kuin toimitukseen sisältyvän ylläpitokäyttöliittymän räätälöinnissä. Toteutuksessa käytetty teknologia on tarkasti optimoitavissa tilaajan tarpeisiin. Suorituskyvyn, ylläpidon ja skaalattavuuden suhteen ei tule ongelmia.

Räätälöidylle verkkosivustoille voidaan integroida tai kehittää kaikki toiminnan kannalta tarvittavat palvelut. Toteutuksessa vain mielikuvitus, budjetti ja käytettävissä oleva aika ovat rajana. Myös ylläpitokuluihin on enemmän vaikutusmahdollisuuksia asiakaskohtaisesti räätälöidyissä toteutuksissa. Räätälityönä tehty sivusto saattaa kuulostaa kalliilta, mutta etenkin laajempien toteutusten kohdalla kokeneissa käsissä ja oikeita työtapoja hyödyntäen räätälityönä tehty sivusto saattaa syntyä jopa nopeammin ja pienemmällä budjetilla kuin esimerkiksi vastaava Wordpress sivusto.

Alustojen päälle rakennetuissa sivustoissa on niisiäkin omat hyvät puolensa. Perussivu syntyy nopeasti valmisalustan teemoilla ja työkaluilla jopa ilman tarvetta ohjelmointiosaamiselle. Jos huolehdit sivujesi ylläpidosta itse, laajasti käytössä olevaan CMS järjestelmään löytyy paljon ohjeita verkosta. Yleensä alustoissa on myös kiinnitetty huomiota hakukoneoptimoinnin vaatimiin metadatakenttiin ja sivustolle on tarjolla myös SEO työssä käyttökelpoisia työkaluja. Suosittuja alustoja verkkosivujen tekoon ovat esimerkiksi WordPress, Joomla, Wix ja Drupal. Alustat eroavat toisistaan toimintojen monipuolisuuden, käyttöönottokynnyksen, skaalattavuuden ja kustannusten suhteen. WordPress on alustoista ylivoimaisesti suosituin ja sillä pyörii noin kolmannes maailman sivustoista.

Onpa tarpeesi sitten ensimmäiset sivut itsellesi tai yrityksellesi tai laajan web-portaalin luominen, voimme auttaa kartoittamaan tilanteesi ja valitsemaan oikean teknologian sivustosi pohjalle. Yleensä toiminnan kasvaessa vaatimukset kotisivuille tai verkossa tarjottaville palveluille myös kasvavat. Uusien sivujen suunnittelu on myös mahdollinen tilanne vaihtaa alustaa tai siirtyä kokonaan räätälityönä yrityksen tarpeeseen kehitetyille sivuille. Olemme toimittaneet vuosien varrella niin pieniä sivustoja yhdistyksille kuin monipuolisia palveluita tarjoavia ja tietoturva-auditoituja sivustojärjestelmiä finanssisektorille. Projektien kesto voi vaihdella viikoista vuosiin.

Pinterest
JMC Nordic logo

JMC Nordic:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

JMC Nordic:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta JMC Nordic:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Webkehitys

JMC Nordic:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JMC Nordic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia