Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaks.io Labs DesignHub

post_image

TarjontaVere Oy eriyttää HubSpot-liiketoimintansa omaksi Kaks.io Labs -palvelubrändikseen. Kaks.io Labsin tavoite on olla maailman innovatiivisin ja halutuin HubSpot-kumppani. Kaks.io Labsin liiketoiminta perustuu projektitoimitusten lisäksi SaaS-mallilla tarjottaviin HubSpot-laajennuksiin sekä vaativiin integraatioratkaisuihin.

Kaks.io Labs DesignHub kattaa keskitetysti kaiken asiakkaisiin liittyvän palvelun, asiakaskohtaamisen sekä elinkaaren hallinnan. Lähtökohtana on aina asiakkaamme liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen sekä toiminnan järkevä automatisointi HubSpotin eri toiminnallisuuksia ja rajapintoja hyödyntämällä.

HubSpot-platformin sekä HubSpot-ekosysteemin sovellukset ja palvelut tulevat nopeasti kasvamaan kansainvälisesti merkittäväksi liiketoiminnaksi. HubSpot-sovelluksen evoluutiossa on nyt nähtävissä samankaltainen trendi, jolla esimerkiksi SalesForce AppExchange -markkinapaikka on kasvanut yli 1,5 miljardin dollarin* liiketoiminnaksi.

Vere on kansainvälisesti aivan kärkikastia HubSpot-teknologiaosaamisen osalta ja tämä on noteerattu yhtiön pääjohtajaa myöden. HubSpot as a platform -mallissa menestyminen vaatii partnereilta aivan toisenlaista osaamista kuin mitä perinteiset markkinointi- ja viestintätoimistot omaavat. Tämä on erottanut Veren muista toimijoista jo vuosien ajan ja nyt tuota osaamista todella arvostetaan.

Kaks.io Labs panostaa hyvin voimakkaasti HubSpot-platformiin ja rakentaa sen ympärille liiketoimintaa, joka perustuu omien sovellusten ja laajennusten toimittamiseen SaaS-mallilla. Samoin vaativat integraatiot tulevat olemaan olennainen osa liiketoimintaa. Ensimmäiset Kaks.io Labsin HubSpot-laajennukset ovat jo nyt myynnissä kansainvälisesti.

”Nyt on täydellinen aika luoda HubSpot-liiketoiminnallemme oma palvelubrändi ja eriyttää se strategisemmasta Veren liiketoimintamuotoilusta, jossa asiakassegmentit ja ansaintalogiikka ovat erilaiset. Jatkossa kaikki HubSpot-liiketoimintamme tapahtuu Kaks.io Labs -palvelubrändin alla”, sanoo Veren toimitusjohtaja Juha Leppänen. Kaks.io Labs toimii 100% Vere Oy:n alla, eikä brändin eriyttämisellä ole vaikutuksia nykyisiin asiakkaisiin tai henkilöstöön.

Pinterest
Vere Oy logo

Vere Oy:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Vere Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vere Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Vere Oy:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vere kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia