logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vere DesignHub

post_image

TarjontaVeren tavoite on olla maailman innovatiivisin HubSpot-kumppani. Suomen johtavana liiketoimintamuotoilijana tarjoamme asiakkaillemme DesignHub-palvelun, jonka puitteissa teemme HubSpotin päällä tapahtuvaa digitaalisten palveluiden kehitystä.

Vere DesignHub kattaa keskitetysti kaiken asiakkaisiin liittyvän palvelun, asiakaskohtaamisen sekä elinkaaren hallinnan. Lähtökohtana on aina asiakkaamme liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen sekä toiminnan järkevä automatisointi HubSpotin eri toiminnallisuuksia ja rajapintoja hyödyntämällä.

Myynti -ja markkinointiautomaatiosta kasvualustaksi

HubSpot on tullut aiemmin tunnetuksi maailman johtavana asiakkuudenhallinnan, markkinointiautomaation sekä sisällönhallinnan ratkaisuna, mutta se kehittyy yhä vahvemmin kohti kokonaisvaltaista liiketoiminta-alustaa. Veren filosofia HubSpot-kultapartnerina on olla innovatiivinen digitaalisten liiketoimintaratkaisujen rakentaja, eli paljon enemmän kuin myynti- ja markkinointityökalun toimittaja. Tästä kertovat myös äärimmäisen tyytyväiset asiakkaamme.

Luontainen osa liiketoimintamuotoiluprosessia

Vere DesignHub täydentää liiketoimintamuotoilun prosessia saumattomasti. Liiketoimintamuotoilu edustaa uudenlaista tapaa tehdä liiketoiminnan kehitystä ja sen lopputuloksena syntyy usein uusia liiketoimintamalleja sekä palveluita. Lähes 90% liiketoiminnan kehittämisestä on tänä päivänä jollain tapaa digitaalista (prosessit, asiakaskohtaaminen, tuotanto, osto- ja myynti), joten innovaatioista tulee saada yhä nopeammin konkreettista ja tuottavaa. Tähän Vere DesignHub tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

Vere - Innovatiivisin HubSpot-partneri

Vere toimii HubSpot-järjestelmän kokonaisvaltaisena toimittajana ja rakentaa digitaalisia palveluita alustan päälle. Fokuksenamme ovat erityisesti liiketoimintaprosessien ja asiakaspalvelun automatisointi, sidosryhmien hallinta, myynnin tuottavuus sekä tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä. Projekteissa hyödynnämme omien asiantuntijoidemme lisäksi myös Vere arvoverkkoa, joka koostuu eri alojen näkemyksellisistä huippuosaajia.

Lue lisää Vere DesignHub:ista.

#liiketoimintamuotoilu

Pinterest
Vere Oy

Vere Oy:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Vere Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vere Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Vere Oy:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Siirry Vere Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

3d-räiskintä, sähkötupakka, ja kiinteistövälittäjät korvaava palvelu keräsivät suurimmat rahoituskierrokset 2018
eCraft rakentaa Suomen suurimman Microsoft Dynamics-osaamiskeskittymän ostamalla EVRYn Dynamics-liiketoiminnan
Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia