Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valitsemme sinun tarpeitasi vastaavat teknologiat ja toteutamme ohjelmistosi

TarjontaToteutamme ohjelmistosi mm. seuraavia teknologioita käyttäen: Angular, Laravel, Node.js, React, React Native, Javascript, PHP, Drupal, WordPress, Linux, Java, Spring. Unohtamatta ohjelmistojen suunnittelua ja käyttöliittymää. Toimimme open source -teknologioita hyödyntäen, eli et ole ikinä jumissa meidän kanssa. Teemme kokonaistoimituksia ja saat meiltä tarvittaessa myös palvelinsali- ja ohjelmiston elinkaaripalvelut.

Pinterest
Mysteerio Oy

Mysteerio Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Mysteerio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Mysteerio Oy:n tarjontaa

Mysteerio Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiSuomen Musiikintekijät Ry:n verkkopalvelu Drupalista WordPressiksi

Mysteerio uudisti Suomen Musiikintekijöiden portaalin vuonna 2018. Uudistustarve lähti yhdistyksen saamasta palautteesta. Vanha Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, +11 muutaPalvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Webkehitys, PHP, WordPress, Järjestöt ja yhdistykset, Media, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, vue

Premium

ReferenssiVermanin uudistettu Tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa. Se on saanut paljon positiivista palautetta yrityksen väeltä.

Verman on suomalainen lääkealan perheyritys joka työllistää yli 40 henkeä. Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Käyttäjähallinta, +7 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Angular, WordPress, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiSuomen suurimman uimaseuran - Cetuksen - verkkosivusto uudistettiin vastaamaan seuran tarpeita ja tavoitteita.

Vuonna 2015 toteutettu sivustouudistus syntyi tarpeesta luoda Suomen suurimmalle uintiseuralle yhtenäinen verkkoportaali. Uuden Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Käyttäjähallinta, +10 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, PHP, Drupal, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, arkkitehtuurisuunnittelu, Digitaalisten palveluiden kehittäminen, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia