Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

UI, UX – ideat saavat muodon

TarjontaDataan pohjautuva ja liiketoimintaan keskittynyt palvelukonsepti ohjaa meitä palvelun käyttäjäkokemuksen suunnittelussa. Klikattavat prototyypit ovat helppo ja tehokas tapa testata ideoita ja konsepteja, ja käytämme niitä mielellämme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa prosessia. Prototyyppi on myös hyvä työkalu uusien ideoiden viestimiseen sekä yhteisen käsityksen muodostamiseen tulevasta palvelusta.

Suunnittelu- ja datatiimeissämme on asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet luomaan ensiluokkaisia, käyttäjäystävällisiä ja visuaalisesti miellyttäviä käyttöliittymiä. Voimme myös luoda organisaatiollenne design systems -palvelun, jonka avulla on mahdollista kehittää brändiänne tukevia, yhtenäisiä ja korkealuokkaisia palveluita. Niiden avulla säästätte aikaa ja rahaa nopeuttamalla ja tehostamalla suunnittelu- ja kehitystyötä.

  • UX-suunnittelu
  • UI-suunnittelu
  • Prototyypit
  • Tyyliohjeisto
  • Design systems
Pinterest
Wunder logo

Wunder:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wunder:n tarjontaa

Wunder:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Wunder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia