Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotekehityksen kaikki askeleet yhdestä paikasta

Tarjonta

Ohjelmistosuunnittelu

Toimiva ohjelmisto ja käyttöjärjestelmä on tuotteen ydin, joka on syytä hoitaa ammattilaisen avulla kuntoon. Nextfourilla on laajasti kokemusta monipuolisesta ohjelmistosuunnittelusta, ja voimme laatia toiveidesi mukaan juuri sinun tuotteelle tai palvelullesi toimivan ohjelmistoratkaisun.

Sulautetut järjestelmät

Nextfourilla on laajamittaisesti kokemusta kokemusta modernien prosessoreiden ja mikrokontrollereiden kanssa työskentelystä. Sulautettujen järjestelmien avulla ohjelmoimme nämä ohjaamaan tuotteesi kosketusnäyttöjä, radioyhteyksiä, sensoreita ja muita oheislaitteita, joita tuotteesi tai palvelusi tarvitsee.

IoT & Pilvipalvelut

Nykypäivänä lähes kaikki laitteet ovat yhdistettynä internettiin ja pilvipalveluhin. Me Nextfourilla olemme menestyksekkäästi suunnitelleet useita eri IoT-alustoja ja niihin yhdistettäviä laitteita. Yhdessä asiakkaamme kanssa etsimme ja toteutamme parhaimman mahdollisen teknologiaratkaisun, joka skaalautuu asiakkaan tarpeisiin ja pystyy kilpailemaan myös tulevaisuuden teknologian kanssa.

UI/UX suunnittelu

Käyttöliittymä on yksi tärkeimmistä tekijöistä älylaitteen käyttökokemuksessa. Käyttöliittymä– ja käyttäjäkokemussuunnittelun keskiössä on luoda mahdollisimman miellyttävä ja intuitiivinen tapa käyttää laitetta ja kommunikoida se loppukäyttäjälle. 

Älylaitteiden käyttöliittymä on usein toteutettu digitaalisen kosketusnäytön kautta.

Mobiilisovellukset

Me tarjoamme asiakkaille täyden palvelun mobiilisovellusten luomiseen, asiakkaan ideasta aina toimivaan ja näyttävään sovellukseen saakka. Luomme mobiilisovelluksia, joita asiakkaasi rakastavat käyttää. Valitsemme aina asiakkaalle parhaiten sopivan teknologian, joka sekä näyttää hyvältä, että toimii jokaisella laitteella virheettömästi.

Elektoniikka

Keskitymme Nextfourilla elektroniikan suunnittelussa korkeatasoisten järjestelmien luomiseen. Suunnittelu kulkee järjestelmä- ja piirisuunnittelun kautta layout -suunnitteluun ja tarvittaviin prototyyppeihin.

Järjestelmäsuunnittelu

Elektroniikan järjestelmäsuunnittelu keskittyy korkean tason järjestelmätoimintoihin ja vaatimuksiin. Järjestelmäsuunnittelu määrittelee tuotteen arkkitehtuurin ja vastaa tuotekehityksen peruskysymyksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi laitteen peruslohkojen hahmottelu, oheislaitteiden, kuten toimilaitteiden ja sensorien liittäminen tuotteeseen, ja tuotteen kommunikointi käyttäjän ja ulkopuolisten järjestelmien kanssa.

Piirikaaviosuunnittelu

Piirikaaviosuunnittelu muuntaa korkean tason määrittelyt tai lohkokaaviot piirikaavion muotoon. Tässä suunnittelun vaiheessa valitaan kaikki tuotteeseen tarvittavat komponentit, toteutetaan suunnittelulaskelmat, ja piirretään piirikaaviot ECAD/EDA järjestelmään.

Meillä Nextfourilla on laajasti kokemusta piirikaaviosuunnittelusta alkaen analogisista ja digitaalisista kytkennöistä moniydinprosessorijärjestelmiin asti, ja kaikesta siltä väliltä.

Piirilevysuunnittelu

Piirilevysuunnittelu muuntaa piirikaaviosuunnittelun fyysiseksi toimivaksi piirilevyksi. Hyvä piirilevysuunnittelu on ratkaisevan tärkeää tuotevaatimusten ja säädösten täyttämiseksi.

Omat ammattitaitoiset elektroniikkainsinöörimme suunnittelevat piirilevymme. Olemme suunnitelleet piirilevyjä yksinkertaisista yksikerroslevyistä monimutkaisiin yli 10-kerroksisiin levyihin, joissa yhdistyy analoginen elektroniikka, korkeataajuiset siirtolinjat, RF, teholähteet, yms.

Prototyypit

Koska markkinoille pääseminen aikataulussa on yksi tuotteen onnistumisen edellytys, käytämme tyypillisesti nopeita prototyyppejä varmentamaan suunniteltujen avaintoimintojen toimivuuden. Prototyyppi saattaa olla tietty lohko tai täysiverinen koko tuotteen prototyyppi. Laajan alihankkijaverkostomme avulla voimme toimittaa sekä prototyyppejä että tuotantovalmiita piirilevykokoonpanoja.

Mekaniikka

Mekaniikkasuunnittelu

Konetekniikan ammattilaiset takaavat sen, että sinun visiosi tuodaan eloon juuri oikealla tavalla. Olemme erikoistuneet suunnittelemaan sekä yksittäisiä osia, että suuria kokoonpanoja erilaisille valmistusmenetelmille, materiaaleille ja tuotteen valmistusvolyymeille.

Tavoitteemme on aina luoda jokaiselle tuotteelle sopivin, optimoiduin ja kustannustehokkain ratkaisu, joka vastaa kaikkiin tuotteelle asetettuihin standardeihin ja tavoitteisiin. Osaamme suunnitella tuotteita monille eri valmistusmenetelmille, kuten ruiskuvalulle tai kustomoiduille ohutlevyille. 

Teollinen muotoilu

Teollisessa muotoilussa yhdistyvät merkityksellinen muotokieli, intuitiivinen käytettävyys, ja optimoitu valmistus. Teollinen muotoilu auttaa tekemään tuotteesta tunnistettavan, helposti käytettävän ja kustannustehokkaan. Teollisen muotoilun palvelumme tarjoavat työvälineet myös yksityiskohtaisempaan taustatutkimukseen ja ideointiin, joiden avulla löydämme parhaimmat ratkaisut kaikkiin suunnittelutarpeisiin.

Protovalmistus

Toteutamme korkealaatuista protovalmistusta oman talomme sisällä. Tämän ansiosta pystymme suorittamaan nopeita iterointisyklejä, joiden avulla voimme arvioida ja viedä tuotekehitystä eteenpäin nopeammin ja paremmin.

Talon sisäisen protovalmistuksen varustukseen kuuluvat muun muassa:

 • CNC-koneistus
 • 3D-tulostus
 • Tyhjiövalu

Näillä tuoteideasi saa nopeasti fyysisen muodon. Laajan hankkijaverkostomme kautta voimme toimittaa asiakkaillemme sekä prototyyppejä, että lopullisia tuotteita ja tuotteiden yksittäisiä osia korkella laadulla, tarkkuudella, ja nopealla aikataululla.

Esituotanto

Oli kyseessä soveltuvuusselvitys (proof-of-concept) tai esituotannon erä, hoidamme valmistuksen ja testauksen laadulla ja tarkkuudella. Oma kokoamis- ja testausalueemme yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa takaavat, että tuotteen kokoamistapa otetaan huomioon jo suunnitteluprosessin alussa ja että se on implementoitavissa, kun suunnitteluprosessi on valmis.

Tämän ansiosta voimme toimittaa asiakkaalle nopeasti toiminnallisia prototyyppejä ja protosarjoja, sekä suunnitella ja testata eri tuotantomenetelmiä lopullisesta valmistuspaikasta riippumatta.

Wireless

RF- & Antennisuunnittelu

Nextfour Wireless suunnittelee ja kehittää RF- ja antenniteknologian ratkaisuja.

Langattomat ratkaisumme parantavat tuotteesi käyttäjäkokemusta. RF- ja antennipalvelujen tehokkuus on tärkeää hyvän ja toimivan langattoman tuotteen käyttäjäkokemuksen luomisessa. Tyypillinen RF- ja antenniprojekti alkaa taustatutkimuksella ja järjestelmän arviolaskennalla. Linkkibudjettilaskelmat ovat aina tärkeä osa esiselvitystä.

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja RF- modeemien ja antennien suunnittelussa. Lähetin-vastaanotinlohkot voivat olla integroituja SOC-moduuleita, tai erillisillä komponenteilla toteutettuja. Teemme erillisillä komponenteilla toteutettua suunnittelua (discrete design) kaikille perusteellisille RF-lohkoille, esim. PA-järjestelmille, LNA-vahvistimille, suodattimille, jne.

Nextfour Wireless tarjoaa tuotteelle kattavan ja laadukkaan, juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn RF- & antennisuunnittelun. Asiakaskohtaisesti toteutettu antennisuunnittelu on tärkeää erityisesti silloin jos talousarvion perusteella projektin vaatimukset ovat tiukat esimerkiksi hinnan tai tilan kannalta.

Meidän RF- ja antennisuunnittelupalvelumme kattavat järjestelmiä kuten:

 • RFID, Bluetooth (+LE)
 • GSM, W-CDMA
 • NB-IoT, LTE
 • MIMO, WLAN
 • Sub-GHz -radiomodeemit
 • Sisä- ja ulkotilojen paikannusjärjestelmät jne.

Meidän antennituotteemme täyttävät tiukimmatkin vaatimukset antenniryhmissä (antenna arrays) ja paikannusjärjestelmissä. Olemme myös toimittaneet useita erilaisia räätälöityjä antenniratkaisuja, esimerkiksi sisätilan paikannusjärjestelmiä ja RFID-systeemejä eri asiakasprojekteihin

 

Mittaus ja simulaatiot - Laadukkaat testauskammiot

Nextfour Wireless on panostanut merkittävästi omiin testaustiloihin ja -tarvikkeisiin. Talon sisäiset laboratoriot sisältävät kolme korkeatasoista testikammiota EMC, RF ja antennimittauksille.

 • 4mx4m Kaiuton-testikammio (30MHz – 13GHz)
 • 3mx1.5m Kaiuton-testikammio (500MHz – 26GHz)
 • GTEM Cell 500 (30MHz – 18GHz)
 • Piirianalysaattorit, spektrianalysaattorit, signaaligeneraattorit jne. (26Hz asti)

Wireless-palvelumme kattavat myös systeemi- ja lohkotason simuloinnit. Meillä on valmius elektromagneettisten simulointien tekoon esim. laivoille, antenneille, sekä RF-signaalien ilmiöille.

Pinterest
Nextfour Group logo

Nextfour Group:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Nextfour Group:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nextfour Group:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Nextfour Group:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nextfour Group kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia