Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tunnemme HR-järjestelmät kuin omat taskumme

post_image

TarjontaJos pitäisi mainita yksi Facilorin erityisosaamisalue, päällimmäisenä tulee mieleen HR-järjestelmät. Facilorin perustaja Matti Vepsäläisellä on 15 vuoden kokemus HR-järjestelmätoimittajan roolissa. Hän on ollut mukana erilaisissa tehtävissä niin järjestelmäkehityksessä, kuin myynnissä ja käyttöönotoissakin. Matti on vetänyt projektipäällikön roolissa yli 100 HR-järjestelmähanketta niin Suomen suurimpiin kuin vähän pienempiinkin organisaatioihin sekä kouluttanut tuhansia käyttäjiä järjestelmäkäyttöönottojen yhteydessä.

Hankintakonsultin roolissa olemme perehtyneet tarkasti Suomen ja lähimarkkinoiden HR- ja rekrytointijärjestelmämarkkinoihin. Tunnemme ratkaisut yksityiskohtiakin myöten ja osaamme esittää toimittajille kysymyksiä, jotka tyypillisesti jäävät kysymättä ja lopputuloksena voi olla jo käyttöönottovaiheessa pettymys.

Meidän avulla tiedätte, mitä markkinoilta on mahdollista saada ja ymmärrätte eri ratkaisujen hyvät ja huonot puolet. Järjestelmän käyttöönotto lähteekin liikkeelle realistisesti ja ymmärretään, mitä tullaan saamaan ja mistä jäädään paitsi. Markkinatuntemuksemme avulla voidaan usein välttää myös virhehankinta, kun ei tarvitse luottaa pelkkään myyjän sanaan tarjoamansa ratkaisun erinomaisuudesta.

Pinterest
Facilor Oy logo

Facilor Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Facilor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Facilor Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Facilor Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Facilor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia