Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuki- ja ylläpitopalvelut pilviaikakaudella - Onrego Managed Cloud

post_image

TarjontaPilviaikaikauden modulaarinen tuki- ja ylläpitopalvelu tarjoaa asiakkaille täyden palvelun tuen, hallinnan ja ylläpidon moderniin pilvikeskeisen sovelluskehityksen tarpeisiin, että palvelimiiin pohjautuviin datacenter-järjestelmiin.

Palvelutuotannossa hyödynnetään ITIL-viitekehystä ja Secure DevOps-hallintamallia.

Managed Cloud tuottaa lisäarvoa seuraavilla ratkaisu-alueilla: arkkitehtipalveluiden ratkaisualueilla: Modern Application Platform, Security & Identity, Modern Data, Automation, Orchestration, Management & DevOps ja Networks & Integrations.

Perustana Onrego Managed Cloud palvelulle toimii Onrego Managed Core Service, joka sisältää perustoiminnallisuudet, kuten subscriptioneiden hallinnan, kustannuksien ja suorituskyvyn seurannan, sekä change- ja knowledge management-palvelut.

Julkisen pilven palveluiden incident ja problem management toteutetaan palvelumoduulilla Public Cloud Management.

Mahdolliset legacy-järjestelmien ylläpitotarpeet toteutetaan Datacenter Infra Management-palvelumoduulilla.

Palvelutuotanto pohjautuu ITIL-prosesseihin.

Palvelukonseptia tukevat:

Pinterest
Onrego Oy logo

Onrego Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Onrego Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Onrego Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoturva

Onrego Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiDigitalisaatio ja pilvipohjainen kehitys: Onrego toteuttaa Kevan uuden mallin

Kumppani vision toteuttamiseen Onrego on valittu Kevan uudeksi pilvi- ja kapasiteettipalvelukumppaniksi. Sopimus on solmittu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, +17 muutaIt-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, hybridipilvipalvelut, Julkinen pilvi, DevOps, Ketterä kehitys, managed cloud

Premium

ReferenssiKEVAn kumppanina

Keva aloitti pilvisiirtymänsä kahta eri reittiä. Yritys X oli tehnyt pilvistrategiasuunnitelman ylätasolla, IT:n ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, +9 muutaIntegraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi, Toteutustyö

Premium

ReferenssiKuinka kuljetusyritys pilveen siirtyi

Kaukokiito, Suomen johtava kuljetusliike, aloitti matkansa pilveen muutama vuosi sitten. Vanha järjestelmä ja osittain Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Supply chain management SCM, +14 muutaTietohallinto, Tuotanto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi

Premium

ReferenssiSitowise: Fuusion järjestelmähaasteet

Yrityksen IT:n modernisoinnissa on tärkeää osata katsoa pidemmälle tulevaisuuteen ja etsiä asiakkaalle parhaiten sopiva Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, +2 muutaPilvipalvelut / SaaS, Konsultointi

Premium

ReferenssiPieksämäki puhdilla pilveen

Pieksämäen kaupungin pilvisiirtymä alkoi O365-käyttöönotolla Kuntien Tieran sopimuksen kautta. Oma Exchange 2003 oli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, +7 muutaIt-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi

Premium

BloggausOnrego ja Amiedu kouluttavat vanhoista tekijöistä uusia pilviosaajia

Amiedu ja Onrego Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka koskee Julkisen palvelun akatemia -koulutuksia. Kyseessä on Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, +35 muutaPilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Azure, Google, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, hybridipilvi, Julkinen pilvi, oppisopimus, henkilökohtainen valmennus, verkkovalmennus, Aikuiskoulutus, digitaalinen oppiminen, cloud infrastructure, cloud services, Cloud Technology

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Onrego kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia