Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuki- ja ylläpitopalvelut pilviaikakaudella - Onrego Managed Cloud

post_image

TarjontaPilviaikaikauden modulaarinen tuki- ja ylläpitopalvelu tarjoaa asiakkaille täyden palvelun tuen, hallinnan ja ylläpidon moderniin pilvikeskeisen sovelluskehityksen tarpeisiin, että palvelimiiin pohjautuviin datacenter-järjestelmiin.

Palvelutuotannossa hyödynnetään ITIL-viitekehystä ja Secure DevOps-hallintamallia.

Managed Cloud tuottaa lisäarvoa seuraavilla ratkaisu-alueilla: arkkitehtipalveluiden ratkaisualueilla: Modern Application Platform, Security & Identity, Modern Data, Automation, Orchestration, Management & DevOps ja Networks & Integrations.

Perustana Onrego Managed Cloud palvelulle toimii Onrego Managed Core Service, joka sisältää perustoiminnallisuudet, kuten subscriptioneiden hallinnan, kustannuksien ja suorituskyvyn seurannan, sekä change- ja knowledge management-palvelut.

Julkisen pilven palveluiden incident ja problem management toteutetaan palvelumoduulilla Public Cloud Management.

Mahdolliset legacy-järjestelmien ylläpitotarpeet toteutetaan Datacenter Infra Management-palvelumoduulilla.

Palvelutuotanto pohjautuu ITIL-prosesseihin.

Palvelukonseptia tukevat:

Pinterest
Onrego Oy logo

Onrego Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Onrego Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Onrego Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoturva

Onrego Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiDigitalisaatio ja pilvipohjainen kehitys: Onrego toteuttaa Kevan uuden mallin

Kumppani vision toteuttamiseen Onrego on valittu Kevan uudeksi pilvi- ja kapasiteettipalvelukumppaniksi. Sopimus on solmittu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, +17 muutaIt-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, hybridipilvipalvelut, Julkinen pilvi, DevOps, Ketterä kehitys, managed cloud

ReferenssiKEVAn kumppanina

Keva aloitti pilvisiirtymänsä kahta eri reittiä. Yritys X oli tehnyt pilvistrategiasuunnitelman ylätasolla, IT:n ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, +9 muutaIntegraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi, Toteutustyö

ReferenssiKuinka kuljetusyritys pilveen siirtyi

Kaukokiito, Suomen johtava kuljetusliike, aloitti matkansa pilveen muutama vuosi sitten. Vanha järjestelmä ja osittain Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Logistiikka, Supply chain management SCM, +14 muutaTietohallinto, Tuotanto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi

ReferenssiSitowise: Fuusion järjestelmähaasteet

Yrityksen IT:n modernisoinnissa on tärkeää osata katsoa pidemmälle tulevaisuuteen ja etsiä asiakkaalle parhaiten sopiva Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, +2 muutaPilvipalvelut / SaaS, Konsultointi

ReferenssiPieksämäki puhdilla pilveen

Pieksämäen kaupungin pilvisiirtymä alkoi O365-käyttöönotolla Kuntien Tieran sopimuksen kautta. Oma Exchange 2003 oli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, +7 muutaIt-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Windows, Konsultointi

BloggausOnrego ja Amiedu kouluttavat vanhoista tekijöistä uusia pilviosaajia

Amiedu ja Onrego Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka koskee Julkisen palvelun akatemia -koulutuksia. Kyseessä on Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, +35 muutaPilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Azure, Google, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, hybridipilvi, Julkinen pilvi, oppisopimus, henkilökohtainen valmennus, verkkovalmennus, Aikuiskoulutus, digitaalinen oppiminen, cloud infrastructure, cloud services, Cloud Technology

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Onrego kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia