Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuemme ja konsultoimme tietohallintoa

post_image

TarjontaParannamme asiakkaidemme tuottavuutta parhaiden tietohallintokäytäntöjen ja vahvan osaamisen avulla, emmekä tingi laadusta.

Meidän kokemus on kertynyt lukuisissa tietohallinnon alaisissa projekteissa, joissa on kehitetty ICT-infraa, perustietotekniikkaa ja digitaalisia palveluita. Meillä on kokemusta esimerkiksi it-palvelunhallinnasta, työasemaympäristöistä, tietoliikenteestä, konesalipalveluista, tietoturvasta, käyttövaltuushallinnasta ja ICMT-palveluiden tuotannosta. Liiketoimintasovelluksista meillä on myös monipuolista osaamista.

Olemme johtaneet liikkeenluovutuksia ja varmistaneet tietohallinnon toimintojen saatavuuden myös fuusion, liiketoimintakaupan ja uuden yrityksen perustamisen jälkeen. Meillä on kokemusta tietohallintostrategioista ja -käytänteistä, tietohallinnon hankinnoista julkisella ja yksityisellä sektorilla, kilpailutuksista sekä toimittajien hallinnasta.

Efecte-osaajamme auttavat ylläpito- ja kehitystoimissa

Yllä kuvatun tietohallinto-osaamisen lisäksi autamme organisaatioita IT-palvelunhallinnan kehittämisessä ja ylläpidossa. Meillä on vahva kokemus ja osaaminen erityisesti Efecte-palvelunhallintajärjestelmästä ja autamme sen käyttöönotoissa, ylläpitotoimissa, erilaisissa konfigurointi- ja muutoshallintaprojekteissa. Teemme sujuvasti määrittelyä ja konepellin alla konfigurointia. Joskus autamme yksittäisen ongelman ratkaisemisessa ja toisella kertaa voimme toteuttaa laajemman kehitysprojektin.

Olemme tehneet lukuisia ITSM-kehitysprojekteja. Esimerkiksi ratkaisuja IT-palveluihin, käyttövaltuuksiin, henkilöstöhallintaan, toimitiloihin, sopimustenhallintaan sekä taloushallintaan liittyen. Meillä on myös oma Efecten päälle rakennettu ohjelmistotestausratkaisu.

Asiakkaille tarjoamme:

  1. Nopea reagointi
  2. Kokemuksen tuoma varmuus – kuinka asiat kannattaa tehdä
  3. Pysyvä, tuttu kontakti asiakassuhteen ajaksi

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Notkia IT Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Notkia IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Notkia IT Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Notkia IT Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Notkia IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia