Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuemme ja konsultoimme tietohallintoa

TarjontaParannamme asiakkaidemme tuottavuutta parhaiden tietohallintokäytäntöjen ja vahvan osaamisen avulla, emmekä tingi laadusta.

Meidän kokemus on kertynyt lukuisissa tietohallinnon alaisissa projekteissa, joissa on kehitetty ICT-infraa ja perustietotekniikkaa. Meillä on kokemusta esimerkiksi työasemaympäristöistä, tietoliikenteestä, konesalipalveluista, tietoturvasta, käyttövaltuushallinnasta ja ICMT-palveluiden tuotannosta. Liiketoimintasovelluksista meillä on myös monipuolista osaamista.

Olemme johtaneet liikkeenluovutuksia ja varmistaneet tietohallinnon toimintojen saatavuuden myös fuusion, liiketoimintakaupan ja uuden yrityksen perustamisen jälkeen. Meillä on kokemusta tietohallintostrategioista ja -käytänteistä, tietohallinnon hankinnoista julkisella ja yksityisellä sektorilla, kilpailutuksista sekä toimittajien hallinnasta.

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Notkia IT Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Notkia IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Notkia IT Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Notkia IT Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Notkia IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia