Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toteutamme kuluttajatuotteiden tai yritystuotteiden responsiiviset verkkokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan

post_image
Tarjonta

Tärkeitä ominaisuuksia onnistuneissa verkkokaupparatkaisuissa ovat mm. monipuoliset integraatiomahdollisuudet, räätälöitävät ominaisuudet, selkeä käyttöliittymä sekä mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen.


Huippulaadukkaat tekniset ratkaisut ja tietotaito mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Satojen projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.

Toteutamme kuluttajatuotteiden tai yritystuotteiden responsiiviset verkkokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan. Anna verkkokauppa-asiasi osaaviin ja luotettaviin käsiin.

B2B-verkkokauppa palvelee asiakkaita

Sähköinen tilausjärjestelmä, eli B2B-verkkokauppa on asiakkaidesi palvelua. Verkkokauppa tarjoaa asiakkaillesi 24/7 ostomahdollisuuden, ilman tuputtamista. Älykkään järjestelmän avulla tarjoat asiakkaalle tuotteita joista he saattaisivat olla kiinnostuneita. Parhaimmillaan verkkokauppa säästää aikaa uusasiakashankintaan.

Kumppanin taustajärjestelmien integraatioiden avulla tilaamisprosessista tulee saumatonta, eikä aikaa tuhlaannu manuaalisesti suoritettaviin toimenpiteisiin.

Yritysten välinen kauppa vaatii verkkokauppatoimittajalta ymmärrystä asiakkaansa liiketoimintaa kohtaan, vahvaa konsultoivaa otetta ja kokemusta vastaavista projekteista. Whitestonen toimintamallit rakentuvat näiden kolmen kulmakiven ympärille. Tekniset ratkaisut on tehty palvelemaan tarkoitusta, eikä toisin päin.

Meidän B2B-verkkokaupparatkaisumme rakennetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi, liiketoiminnan vaatimukset ja vahvuudet huomioiden. Selkeä käyttöliittymä, taustajärjestelmäintegraatiot ja tehokas jälkimarkkinointi tuottavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

B2C-verkkokauppa

Verkkokaupan perustamisessa huomioidaan kuluttajien käyttäytyminen ja ostotottumukset verkossa. Olemme sähköisen kaupan asiantuntijoita ja tarjoamme tämän tietotaidon myös asiakkaidemme käyttöön. Projektityömme perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun.

Huippulaadukkaat tekniset ratkaisumme ja tietotaitomme mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Satojen projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.

Pinterest
Louhos Digital logo

Louhos Digital:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Louhos Digital:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Louhos Digital:n tarjontaa

Louhos Digital:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia