Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toimittajariippumaton digitaalisen asiakaspalvelun asiantuntija

post_image

TarjontaCRM-ratkaisua pidetään perinteisesti markkinoinnin ja myynnin työkaluna, mutta viime vuosina CRM:n kyvykkyydet ovat laajentuneet myös asiakaspalvelun ja huollon suuntaan. Siksi CRM-ratkaisuja kutsutaankin nykyisin usein Customer Engagement -ratkaisuiksi. First Goal on erikoistunut CRM:n hyödyntämiseen erityisesti asiakaspalvelun näkökulmasta: Suunnitellaan asiakkaalle vaivattomat palvelupolut ja valjastetaan asiakaspalveluhenkilöstö, -prosessit ja -teknologiat tukemaan sujuvaa asiointia asiakaspalveluportaaleisssa 24/7 sekä henkilökohtaisen palvelun kanavissa, kuten puhelut, sähköpostit, chatit ja SoMe. Samalla varmistetaan, että yrityksen koko asiakasrajapinta eli markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu ml. huoltopalvelut pelaavat saumattomasti yhteen CRM-ratkaisun tukemana.

Meille tuttuja CRM / Customer Engagement -ratkaisuja ovat seuraavat teknologiat/ekosysteemit, jotka mahdollistavat laajenemisen useaan yrityksen tarvitsemaan toimintoon: Freshworks, Microsoft Dynamics, Pegasystems, Oracle Customer Experience, SAP Customer Engagement ja Salesforce Service Cloud. Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin!

Pinterest
First Goal Oy logo

First Goal Oy:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

First Goal Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta First Goal Oy:n tarjontaa

First Goal Oy:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

First Goal kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia