Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjausjärjestelmä joka on tehty parantamaan teidän businestä

TarjontaToiminnanohjausjärjestelmiä on tehty ja standardisoitu jo useamman vuosikymmenen ajan. Markkinoilta löytyy niin paikallisia kuin kansainvälisiä valmisohjelmistoja, mutta jos sinun yrityksesi ei halua sopeuttaa toimintaa IT-järjestelmään vaan haluatte IT-järjestelmän, joka tukee teidän liiketoimintaanne niin silloin se tulee rakentaa juuri teidän tarpeisiin.

Räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän toteuttaminen on erittäin vaikeaa eikä siinä riitä, että on vaan kova koodari. Onnistunut järjestelmä vaatii erittäin kokeneita asiantuntijoita, jotka kuuntelevat (huom, kuuntelevat teidän liiketoimintaa eivätkä tule kertomaan teille miten teidän kuuluu omaa businestanne johtaa) teidän tarpeet, haastattelevat henkilökuntaa aina tehtaalta toimistoon. Onnistunut järjestelmä vaatii laajan ymmärryksen koko toiminnasta, jonka pohjalta It-järjestelmän suunnittelu aloitetaan.

Meidän räätälöityjen ohjelmistojen palvelun kattavat koko tuote-elinkaaren ja siten pystymme kasaamaan asiakkaillemme tiimin, jossa on kokeneita asiantuntijoita suunnittelemassa toteutusta, rautaisen ammattitaidon omaavia ohjelmistokehittäjiä, UX/UI suunnittelijat, tietoturva ja testiautomaatio. Kaikki tämä tarvitaan, kun kokonaisuuksia rakennetaan. Meiltä ne löytyvät.

Pystymme tarjoamaan teille kokonaisen ohjelmistokehitystiimin vaativiin hankkeisin. Kannamme vastuun laadustamme ja sitoudumme yhdessä sovittaviin tavoitteisiin.

Pinterest
Coredo Oy logo

Coredo Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Coredo Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Coredo Oy:n tarjontaa

Coredo Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coredo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia