Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu rakennusalalle

post_image

TarjontaLemonsoft toiminnanohjaus on kokonaisratkaisu rakennusalalle. Rakentamistoimialan erityispiirteet, automatisointi ja yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa tekevät Lemonsoftista parhaan ratkaisun rakennusalalle. Saat laskennan, resurssien hallinnan, taloushallinnon ja tuotannon samassa integroidussa ratkaisussa.

Edut rakennustoimialalle

Asiakkuudenhallinta

Tarjouspyynnön saamisesta kauppasopimukseen saattaa kulua pitkäkin aika ja prosessin kestäessä myynti voi kerätä paljon hyödyllistä tietoa muun organisaation käyttöön.

Projektinhallinta

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja kon?guroitavia rakenteita. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Laajat tuotetiedot

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja ja lukea nimikkeet ja hinnat Lemonsoftiin tukkureilta. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Johdon raportointi

Kannattavuuden seuraaminen eri näkökulmista on tärkeää. Lemonsoft tarjoaa tähän hyvät vakioraportit, joita voit vielä täydentää BI-ratkaisulla.

Tehokas laskutusprosessi

Voit ohjata tarvikkeiden laskutuksen suoraan työmaalle jo tilausvaiheessa projektitunnisteen avulla. Työajan laskutat joko toteuman tai sopimuksen mukaan. Myös kirjatut matkalaskut ovat laskutuskelpoisia. Asiakkaasi saa laskun mukana selkeät erittelyt laskutusperusteista.

Työajan kerääminen

Lemonsoft sisältää monipuolisen töiden käsittelykokonaisuuden. Voit kerätä työaikaa usealla eri tavalla ja myös kolmannen osapuolen ratkaisut ovat tuettuina.

Talous- ja henkilöstöhallinto

Voit hoitaa talous- tai henkilöstöhallinnon joko itse tai ulkoistaa sen jollekin tilitoimistokumppaneistamme. He käyttävät samaa järjestelmää ja voit vapaasti sopia mitkä osiot hoidat itse ja mitkä annat kumppanin hoidettavaksi.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oyj logo

Lemonsoft Oyj:n tarjonta

Rakentaminen

Lisätietoja

Lemonsoft Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lemonsoft Oyj:n tarjontaa

Lemonsoft Oyj:n Rakentaminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Referenssi”Lemonsoft sopii hyvin rakennusalalle.”

Pietarsaarelainen Mäenpää Rakennus Oy-Byggnads Ab tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia rakentamisen ratkaisuja. Tällä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, HR, Projektinhallinta, +5 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Rakentaminen, Valmisohjelmisto

ReferenssiTarviketukku saa Lemonsoftista laajasti tukea liiketoiminnalle

Tarviketukku (Lognet Team Oy) on Lapualla ja Oulussa toimiva erilaisten työkalujen-ja tarvikkeiden maahantuoja ja tukkuliike. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, +10 muutaLogistiikka, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Kauppa, Rakentaminen, Valmisohjelmisto

VideoLemonsoft - Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto

Videolla esitellään toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa.

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +26 muutaHR, Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto

ReferenssiTelinemestarin projektit haltuun Lemonsoftilla

Telinemestari Oy :n talouspäällikkö Ari-Pekka Mononen :”Projektien seurattavuus on rakennusalan yritykselle yksi Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +5 muutaToiminnanohjaus ERP, Analytiikka, Ohjelmistokehitys, Rakentaminen, Valmisohjelmisto

BloggausÄlykästä tietojen hallintaa LemonFilesilla

LemonFiles on pilvipohjainen ratkaisu tiedonhallintaan. Ratkaisun avulla hallitset organisaatiossasi olevia tiedostoja niiden Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Supply chain management SCM, Taloushallinto, +11 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto

VideoLemonsoft yritysesittelyssä - Automatisoi rutiinit ja tehosta prosesseja

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on kokonaisratkaisu, joka automatisoi rutiinit ja tehostaa prosesseja. "Mahdollistamme Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +27 muutaHR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto

ReferenssiVarastonhallinta & kustannusten seuranta hallussa Lemonsoftin avulla

Loppuvuosi on verkostourakointiyhtiön N3M Oy Ab:n kiireisintä aikaa. Maan ollessa vielä osittain sulaa, pyritään sähkö-ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, +5 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Rakentaminen, Valmisohjelmisto

BloggausResurssienhallinta LemonOnline -ohjelmalla resurssien kunnossapito helpottuu

Resurssien hallinta on vaikeaa, jos ei tiedetä, mitä resursseja on käytettävissä, ovatko ne varattuna johonkin käyttöön Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Logistiikka, Projektinhallinta, +11 muutaSupply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto

VideoEsittelyssä LemonBI - Tarvitsemasi tiedot aina ulottuvillasi

Videolla esitellään Lemonsoftin LemonBI -ohjelmisto.

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Taloushallinto, +20 muutaToiminnanohjaus ERP, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia