logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu rakennusalalle

post_image

TarjontaLemonsoft toiminnanohjaus on kokonaisratkaisu rakennusalalle. Rakentamistoimialan erityispiirteet, automatisointi ja yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa tekevät Lemonsoftista parhaan ratkaisun rakennusalalle. Saat laskennan, resurssien hallinnan, taloushallinnon ja tuotannon samassa integroidussa ratkaisussa.

Edut rakennustoimialalle

Asiakkuudenhallinta

Tarjouspyynnön saamisesta kauppasopimukseen saattaa kulua pitkäkin aika ja prosessin kestäessä myynti voi kerätä paljon hyödyllistä tietoa muun organisaation käyttöön.

Projektinhallinta

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja kon?guroitavia rakenteita. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Laajat tuotetiedot

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja ja lukea nimikkeet ja hinnat Lemonsoftiin tukkureilta. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Johdon raportointi

Kannattavuuden seuraaminen eri näkökulmista on tärkeää. Lemonsoft tarjoaa tähän hyvät vakioraportit, joita voit vielä täydentää BI-ratkaisulla.

Tehokas laskutusprosessi

Voit ohjata tarvikkeiden laskutuksen suoraan työmaalle jo tilausvaiheessa projektitunnisteen avulla. Työajan laskutat joko toteuman tai sopimuksen mukaan. Myös kirjatut matkalaskut ovat laskutuskelpoisia. Asiakkaasi saa laskun mukana selkeät erittelyt laskutusperusteista.

Työajan kerääminen

Lemonsoft sisältää monipuolisen töiden käsittelykokonaisuuden. Voit kerätä työaikaa usealla eri tavalla ja myös kolmannen osapuolen ratkaisut ovat tuettuina.

Talous- ja henkilöstöhallinto

Voit hoitaa talous- tai henkilöstöhallinnon joko itse tai ulkoistaa sen jollekin tilitoimistokumppaneistamme. He käyttävät samaa järjestelmää ja voit vapaasti sopia mitkä osiot hoidat itse ja mitkä annat kumppanin hoidettavaksi.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oy

Lemonsoft Oy:n tarjonta

Rakentaminen

Lisätietoja

Lemonsoft Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lemonsoft Oy:n tarjontaa

Lemonsoft Oy:n Rakentaminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lemonsoft kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia