Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tilannekuva pitää palvelusi pyörimässä, ja INhelp-palvelumme toimii ICT-käyttäjiesi keskitettynä palvelupisteenä

post_image

TarjontaPalvelujesi ja järjestelmiesi pitää toimia koko ajan katkotta ja häiriöttä, jotta liiketoimintasi ja asiakkaasi eivät kärsisi. Reaaliaikainen tilannekuva kertoo palveluista vastuussa oleville tahoille todellisen tilanteen palvelukokonaisuuksien osalta. Palvelujen toiminnan jatkuvuus on tilannekuvan avulla varmistettu, mikä vaikuttaa myös käyttökokemukseen - oli kyseessä sitten asiakas tai muu loppukäyttäjä. Lue lisää Telia Cygaten palvelusta.

Meiltä löytyy myös Suomen paras Service Desk, joka tehostaa työntekijöidesi tuottavuutta ja ajankäyttöä tarjoamalla apua niin pienissä kuin suurissakin tietoteknisissä haasteissa, oli kyseessä sitten uuden mobiililaitteen käyttöönotto, Microsoft Excel -kaavan asettaminen tai www-selaimen käyttö. Samalla yrityksesi omat ICT-tukiresurssit vapautuvat ydinliiketoimintanne käyttöön. Palvelun tarjoaa Telia Inmics-Nebula - lue lisää!

Pinterest
Telia logo

Telia:n tarjonta

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Telia:n tarjontaa

Telia:n It-infra loppukäyttäjäpalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Telia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia