Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvan merkitys kasvaa koko ajan

post_image

TarjontaLähes jokainen yritys on riippuvainen hyvin toimivasta tietoteknisestä järjestelmästä. Suuret määrät tietoteknisiä järjestelmiä tarkoittavat myös, että paljon tietoa käsitellään erilaisten järjestelmien kautta. Ilman toimivaa suojausta, kaikki yrityksen tiedot asiakkuuksista aina tarkempiin liikesalaisuuksiin ovat tällöin vaarassa joutua vääriin käsiin.

Valitettavan monet yritykset eivät kiinnitä huomiota tietoturvan mahdollisiin uhkiin. Tällaisia uhkia ovat muun muassa kyberrikollisuus, verkkosivuhyökkäykset, tietovuodot; lista potentiaalisista uhista on pitkä. Mikäli yritys ei ole perehtynyt itse tietoturvaan, saattaa se tuntua hieman vieraalta ja turhaltakin. Tietoturva on myös jatkuvassa muutoksessa: hakkerit kehittyvät, mutta niin myös keinot suojautua näiltä. Ajan tasalla oleva ohjelmisto antaa erinomaisen vastuksen potentiaalisille uhille.

Kaikilla yrityksillä ei välttämättä ole mahdollisuutta, saatika tarvetta palkata täysipäiväistä tietoturvaspesialistia. Tässä tilanteessa kuvioon tulevat freelance-konsultit. Freelance-konsultit voidaan palkata yritykseen suorittamaan haluttua määräaikaista projektia. Tietoturva-konsulttimme ovat perillä viimeisimmistä tietoturvamuutoksista ja ovat saaneet paljon kokemusta erilaisista tietoturvaan liittyvistä projekteista. Tietoturva-konsulttimme ovat asiantuntijoita muun muassa: prosessiarvioinnissa, penetraatiotestauksessa, GAiA-käyttöjärjestelmissä, sekä identiteetin ja pääsynhallinnassa.

Pinterest
Right People Group logo

Right People Group:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Right People Group:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Right People Group:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Right People Group:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Right People Group kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia