Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiera ERP - Kattava johtamisen työkalu

post_image

TarjontaTiera ERP on kattava johtamisen työkalu, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa toiminnan ja talouden prosesseja sekä niiden ohjaamista.

Tiera ERP on kuntaorganisaatioiden vaativiin ja monipuolisiin tarpeisiin kehitetty SAP-toiminnanohjausratkaisu. Se yksinkertaistaa, virtaviivaistaa ja nopeuttaa talouden ja toiminnan hallinnon prosesseja, ja sen avulla on tehokasta ja helppoa tehdä esimerkiksi tilitoimistotyötä, taloudenhallintaa ja kustannusanalyysiä palveluiden järjestäjän ja tuottajan tarpeisiin.

Valmiiksi kilpailutettu järjestelmä

Tiera ERP -järjestelmä on valmiiksi kilpailutettu kaikkien Tieran asiakkaiden käyttöön. ERP-käyttöönottoa sujuvoittaa Tieran vahva järjestelmäasiantuntemus sekä omistaja-asiakkaidemme toimintaympäristöjen ja niitä tukevien prosessien ymmärrys. Autamme ja opastamme järjestelmän tehokkaaseen käyttöönottoon ja hyödyntämiseen koulutusten kautta.

Kustannushyötyjä yhdessä kehittämisestä

Tiera ERP -toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ja skaalautuva: se koostuu erilaisista talouden ja toiminnan moduuleista, joita voidaan lisätä käyttöön helposti ja nopeasti muuttuvien tarpeiden mukaan. Palvelu soveltuu niin kunnille, kaupungeille kuin maakunnille ja sote-uudistuksen myötä syntyville uusille hyvinvointialueille. Kaikki kaupunki- tai maakuntakonsernin kuin myös hyvinvointialueiden organisaatioyksiköt voivat käyttää samaa järjestelmää.

Asiakkaamme osallistuvat järjestelmän kehittämiseen ja hyötyvät näin oman työn mukana tulevasta kokemuksesta ja tiedosta. Yhdessä kehittämisen kustannustehokkuutta lisää se, että Tiera ERP on yhtenäinen palvelu: asiakkaamme ympäri Suomen käyttävät samoja prosesseja tai prosessien variaatioita järjestelmässä. Tämä tekee palvelun käyttöönoton järkeväksi niin suurille kunnille kuin pienillekin organisaatioille, joiden voi ilman yhteiskehittämisen hyötyjä olla vaikeaa yksin investoida toiminnanohjausjärjestelmään. Tiera ERP tuo yhteiskehittämisellä uusimmat digitaaliset palvelut kaiken kokoisten omistaja-asiakkaidemme hyödynnettäväksi.

Pinterest
Kuntien Tiera Oy logo

Kuntien Tiera Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Kuntien Tiera Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kuntien Tiera Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Kuntien Tiera Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Kuntien Tiera kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia