Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtamisen ratkaisut

post_image

TarjontaAnalytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä, on liiketoiminta minkälaista hyvänsä. Tuomalla data näkyväksi, oivallusten ja ”ahaa-elämysten” kautta voidaan ohjata fokusta olennaisiin asioihin ja toimintaa tehostaa, on kyse sitten tulevaisuuden suunnittelusta tai reagoimisesta nykytilanteeseen.

Ketterä kehityksemme ja pitkälle viety automatisointi sekä yhdessä tehtävä kokeileva kehittäminen ovat edellytyksenä joustaville odotukset ylittäville raportointiratkaisuille, ovatpa ne sitten ad-hoc raportteja tai ennakoivaa analytiikkaa. Meillä on esimerkiksi paljon kokemusta Azuren datakomponenteista, kuten Data Factorystä ja Power BI:n käytöstä kehitystyössä.

Lue lisää analytiikkapalveluistamme!

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Netum Group Oyj:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Netum Group Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Netum Group Oyj:n tarjontaa

Netum Group Oyj:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Netum Group kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia