Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Think Big - Pilot Small - Scale Fast

TarjontaLuomme asiakkaillemme parempaa liiketoimintaa konseptoimalla ja toteuttamalla taidokkaita digitaalisia ratkaisuja. Palvelukonseptimme perustuu menestysreseptiin: unelmoi isosti, pilotoi pienesti ja skaalaa nopeasti.

Teemme verkko- ja mobiilipalvelutoteutuksia avaimet käteen -mallilla ideasta alkaen. Ketterät pilotit ja tekniset proof of conceptit yhdessä liiketoiminta-analyysin kanssa varmistavat, että oikeat ideat tulevat valituksi toteutukseen.

Suunnittelemme jo pilotit niin, että nykyjärjestelmien ominaispiirteet ja rajoitteet tulevat huomioitua ja ratkaisut saadaan suunnitellusti käyttöön. Pitkälle automatisoituja pilvialustojamme hyödyntäen pystymme skaalaamaan palvelun nopeasti isommillekin käyttäjämäärille.

Pinterest
Taito United Oy logo

Taito United Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Taito United Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taito United Oy:n tarjontaa

Taito United Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia