Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Testausta ja laadunvarmistusta korkealla ammattitaidolla

post_image

TarjontaValitsemme testausasiantuntijan aina tehtävän ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Huolehdimme asiantuntijan kouluttamisesta erikoisosaamisen ja alan testausvaatimusten mukaisesti. Monipuolinen osaaminen tuo ammattitaitoa, jota laadunvarmistuksessa tarvitaan. Meiltä testaus ja laadunvarmistus asiantuntevasti ja joustavasti, asiakasta kuunnellen.

Testausautomaatio - ammattilaisemme keskittyvät ensisijaisesti regressiotestaukseen, mikä tuottaa usein testauksen laajuuden, kustannusten ja laadun tavoitteiden saavuttamisen suhteen myös parhaan hyödyn. Testauksen automatisoijamme työskentelevät perinteisen ja ketterän ohjelmistokehityksen parissa. Työvälineet valitaan asiakkaan ja testattavan ympäristön tarpeiden mukaan. Tyypillisesti automatisoinnin työvälineet sijoittuvat Robot Framework- ja DevOps-toimintamallien hyödyntämiseen eri ympäristöissä

Suorituskyky- ja kuormitustestaus - järjestelmän tai sovelluksen kuormittaminen tai suorituskyky ovat asioita, joita ei voi ohittaa, kun puhutaan kaupallisesta ohjelmistokehityksestä. Niin järjestelmän toimittaja kuin asiakaskin haluavat tietää palvelunsa kyvykkyyden ja kriittiset toimintarajat, ja sen, kuinka monta yhtäaikaista käyttäjää järjestelmä pystyy palvelemaan. Nextcon tarjoaa alan asiantuntijoita myös suorituskyky- ja kuormitustestauksen tarpeisiin. Asiantuntijoidemme erikoisosaaminen perustuu vahvaan työkalujen tuntemiseen ja pitkään kokemukseen ohjelmistokehityksestä eri toimialoilla.

Pinterest
Nextcon Finland Oy

Nextcon Finland Oy:n tarjonta

Laadunvarmistus

Lisätietoja

Nextcon Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nextcon Finland Oy:n tarjontaa

Nextcon Finland Oy:n Laadunvarmistus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nextcon Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia