Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teollisuuden digitalisaatio

post_image
Tarjonta

Cerion digitalisoi teollisuuden prosessit sekä toimintamallit yhdistämällä ERP-järjestelmät ja pilvialustojen modernit käyttäjäkokemukset. Olemme mukana luomassa ja toteuttamassa asiakkaiden digistrategioita.

Tuotanto ja prosessit

Digitalisaatio tehostaa avainprosesseja sekä kokonaisvaltaisia tuotantoketjuja yli yritysten rajojen. Teollisuuden digitalisaation todellinen arvo on uusissa yhteistyöverkostoissa. Cerion rakentaa esimerkiksi toimittajaportaaleja, jotka luovat asiakkaan ja toimittajien välille täysin digitalisoidun hankintaprosessin, asiakirjojen hallinnan sekä sujuvan yhteistoiminnan.

Tuotteet ja palvelut

Koneiden ja laitteiden älyratkaisut ovat lyömässä läpi. Kauan puhuttu IoT alkaa näkyä myös teollisuuden arjessa. On syntynyt älykkäitä tuotteita ja laitteita, jotka itse tietävät historiansa, optimoivat itsensä ja raportoivat omistajalleen.

Projekteissa Cerion on esimerkiksi kerännyt IoT laitteiden datavirtaa Azure-pilveen missä sovelletaan itsediagnostiikkaa käyttäen Machine Learningia.

Asiakaskokemus

Digitalisaatio näkyy parempana ja uudenlaisena asiakaskokemuksena. Cerion pystyttää asiakasportaaleja, jotka mahdollistavat asioinnin digitalisoinnin. Yrityksen asiakas voi kirjautua pilvialustaan ja esimerkiksi nähdä omat installaationsa, operatiivisen tilanteensa ja relevantit tuotetiedot. Digitaalisien asiointiratkaisujen kautta vähennetään käsittelyaikoja ja parannetaan kommunikaatiota. Asiakas on teollisuuden digitalisaation suurin hyötyjä.

Pinterest
Cerion Solutions Oy logo

Cerion Solutions Oy:n tarjonta

Valmistava teollisuus

Lisätietoja

Cerion Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cerion Solutions Oy:n tarjontaa

Cerion Solutions Oy:n Valmistava teollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cerion Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia