logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Teollinen Internet

post_image

TarjontaTeollinen internet siirtää ratkaisut piiristä pilveen. Nodeon on Teollisen internetin ratkaisujen monitaitaja, jonka henkilökunta on toteuttanut kriittisissä infra- ja teollisuusympäristöissä hajautetun laitehallinnan ja tiedonkeruun ratkaisuja jo lähes 20 vuoden ajan. Nodeonilla teollinen internet hallitaan kattavasti, erilaisista laite- ja sensorirajapinnoista teollisuuden automaatioprosesseihin, turvallisiin tiedonsiirtoratkaisuihin sekä keskitettyihin asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin ohjaus- ja hallintajärjestelmiin saakka.

Teollisen Internetin ratkaisun näkyvin osa on tyypillisesti keskitetty tiedonkeruuympäristö. Keskitetty järjestelmä esittää toimintaympäristön tilan reaaliajassa, tallentaa historiatiedot tietokantaan, kommunikoi asiakkaan ympäristön muihin järjestelmiin sekä välittää järjestelmän hälytykset niitä tarvitseville tahoille. Nodeon pystyy toteuttamaan keskusjärjestelmät moderneilla web-pohjaisilla pilviteknologioilla tai perinteisillä teollisuusautomaatiopohjaisilla alustoilla (SCADA).

Nodeon tarjoaa Teollisen Internetin ratkaisujen alkuvaiheen suunnitteluun liittyen suunnittelu- ja konsultointipalveluja. Meillä on kokemusta Teollisen Internetin teknologiaratkaisujen esisuunnitteluvaiheen teknologiakartoituksista, hankesuunnittelusta sisältäen hankkeiden teknologiavalinnat, aikataulutuksen, budjetoinnin sekä toteutettavien järjestelmien vaatimusmäärittelyt.

Pinterest
Nodeon

Nodeon:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Nodeon:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nodeon:n tarjontaa

Nodeon:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nodeon kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia