Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Telia Helsinki Data Center on avattu

post_image

TarjontaTelia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Kansainvälisillä runkoverkoillamme yrityksesi voi rakentaa yhteyksiä myös eri puolella maailmaa sijaitseviin toimipisteisiin ja datakeskuksiin. Tietosi ja palvelimesi ovat aina luotettavassa ja toimintavarmassa ympäristössä, asiantuntijoidemme valvonnassa.

Telia Helsinki Data Centerissä hyödynnetään uusiutuvaa energiaa ja syntyvä lämpö toimitetaan kaukolämpöverkkoon - datakeskuksen tuottamalla energialla voidaan lämmittää jopa 20 000 kerrostaloasuntoa. Tutustu datakeskuksen palveluihin ja suunnittele oma laitetilaratkaisusi!

Pinterest
Telia logo

Telia:n tarjonta

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Telia:n tarjontaa

Telia:n Palvelin- ja kapasiteettipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Telia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia