Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tehokkuuttaa nykyaikaisella työajanseurantajärjestelmällä ja työnhallinnalla

TarjontaMaxtech-työnhallintajärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta.

ERP-järjestelmämme on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää kaikki tarpeelliset työkalut kokonaisvaltaiseen työnhallintaan.

Monipuolisella palvelullamme voit kattaa mm. työvuorosuunnitteluun, työajanseurantaan, työmääräysten hallintaan, työajan raportointiin, TES-tulkintaan, palkka- ja laskutusaineistoihin, ajoneuvopaikannukseen sekä kalustonhallintaan liittyvät tarpeesi.

Kaikki tarjoamamme ratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ne toimivat saumattomasti yhteen muodostaen helppokäyttöisen kokonaisuuden.

Tutustu keskeisimpiin palveluihimme:

Pinterest
Maxtech

Maxtech:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Maxtech:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Maxtech:n tarjontaa

Maxtech:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiMonipuolinen toiminnanohjaus lisää kannattavuutta

Jurvelin Oy on oululainen kiinteistöpalvelualan monialayritys, jonka keskeistä osaamista ovat pitkäjänteiset, toimivat ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, +19 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, työajanseuranta

Premium

ReferenssiToiminnanohjauksen kokonaisratkaisu nosti tehokkuuden uudelle tasolle

Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia logistiikan ratkaisuja. Yrityksen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +9 muutaLogistiikka, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Paikkatieto GIS, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmisohjelmisto

Premium

ReferenssiNopeasti kasvava yritys tarvitsee joustavat ja ketterät työkalut

Putcon Oy on rakennus- ja teollisuusalla toimiva talotekniikka-alan yritys. Toimialaan kuuluu LVI- ja sprinklerurakointi.Maxtech Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +21 muutaKetterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Windows Phone, IT, Kiinteistöala, Rakentaminen, Laitteet, Valmisohjelmisto, Kulunvalvonta, Kulunvalvontajärjestelmät, työajanhallinta, työajanseuranta, Toiminnanohjaus, kellokortti, ERP, toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmät

Premium

ReferenssiLuotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea

Luotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkeaMiraculos Oy on suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, HR, Myynti, +6 muutaProjektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Paikkatieto GIS, Kauppa

Premium

ReferenssiEuromasterin työajanseuranta sähköiseksi Maxtechin avulla

Eurooppalainen ja paikallinen EuromasterEuromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju - mutta silti palvelee asiakkaitaan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, +26 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Open source, Android, iOS, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Valmisohjelmisto, ajopäiväkirja, työajanseuranta, työvuorosuunnittelu, tuntikirjaus, liikkuvan työn ratkaisut, Toiminnanohjaus, ERP, kellokortti, Max Technologies, Kulunvalvonta, Kulunvalvontajärjestelmät

Premium

ReferenssiLiikkuvien työntekijöiden työajanseuranta hoituu kätevästi

Amslift Oy rakentaa hissejä hissittömiin taloihin. Liikkuvien työntekijöiden työajanseuranta hoituu kätevästi Maxtechin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +20 muutaPilvipalvelut / SaaS, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Mobiilikehitys, Android, iOS, Windows Phone, IT, Kiinteistöala, Rakentaminen, Laitteet, Valmisohjelmisto, työajanhallinta, työajanseuranta, Kulunvalvonta, Kulunvalvontajärjestelmät, Toiminnanohjaus, toiminnanohjausjärjestelmä, ERP, kellokortti

Premium

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

Helppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaaWinclean Oy on kotimainen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, +9 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala

Premium

ReferenssiMaxtechin mobiili työajanseuranta tuottaa myös rakennustyömaan kulunvalvontaraportit verottajaa varten

Pohjoissuomalainen Synkronitalo on erillistalojen edelläkävijä. He valitsivat työmaiden kulunvalvonnan ja työajanseurannan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, HR, Tuotekehitys ja suunnittelu, +28 muutaProjektinhallinta, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Open source, Rakentaminen, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, liikkuvan työn ratkaisut, ajopäiväkirja, työajanseuranta, Paikannus, Kulunvalvontajärjestelmät, tuntikirjaus, Toiminnanohjaus, ERP, työvuorosuunnittelu, kellokortti, työmääräys, Max Technologies, kulunvalonta

Premium

ReferenssiTehokkaampaa työnohjausta Oulun kaupungille

Oulun kaupungin tekninen liikelaitos otti käyttöön MaxTech:in ratkaisun koko liikelaitoksen toiminnanohjaukseen vuonna 2011. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Logistiikka, Taloushallinto, +16 muutaToiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, Open source, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, työajanseuranta, ajopäiväkirja, Paikannus, liikkuvan työn ratkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Maxtech kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia