Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkuuttaa nykyaikaisella työajanseurantajärjestelmällä ja työnhallinnalla

TarjontaMaxtech Pro -työnhallintajärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta.

Maxtech-työnhallintajärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta.

ERP-järjestelmämme on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää kaikki tarpeelliset työkalut kokonaisvaltaiseen työnhallintaan.

Monipuolisella palvelullamme voit kattaa mm. työvuorosuunnitteluun, työajanseurantaan, työmääräysten hallintaan, työajan raportointiin, TES-tulkintaan, palkka- ja laskutusaineistoihin, ajoneuvopaikannukseen sekä kalustonhallintaan liittyvät tarpeesi.

Kaikki tarjoamamme ratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ne toimivat saumattomasti yhteen muodostaen helppokäyttöisen kokonaisuuden.

Tutustu keskeisimpiin palveluihimme:

Kevyempään käyttöön tarjoamme nyt myös itsepalveluna käyttöönotettavaa Maxtech Easy Työajanseurantaa, jonka käytön voi aloittaa jopa ilmaiseksi.

Pinterest
Maxtech logo

Maxtech:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Maxtech:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Maxtech:n tarjontaa

Maxtech:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiMonipuolinen toiminnanohjaus lisää kannattavuutta

Jurvelin Oy on oululainen kiinteistöpalvelualan monialayritys, jonka keskeistä osaamista ovat pitkäjänteiset, toimivat ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, +19 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, työajanseuranta

Premium

ReferenssiToiminnanohjauksen kokonaisratkaisu nosti tehokkuuden uudelle tasolle

Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia logistiikan ratkaisuja. Yrityksen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +9 muutaLogistiikka, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Paikkatieto GIS, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmisohjelmisto

Premium

ReferenssiLiikkuvien työntekijöiden työajanseuranta hoituu kätevästi

Amslift Oy rakentaa hissejä hissittömiin taloihin. Liikkuvien työntekijöiden työajanseuranta hoituu kätevästi Maxtechin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +20 muutaPilvipalvelut / SaaS, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Mobiilikehitys, Android, iOS, Windows Phone, IT, Kiinteistöala, Rakentaminen, Laitteet, Valmisohjelmisto, työajanhallinta, työajanseuranta, Kulunvalvonta, Kulunvalvontajärjestelmät, Toiminnanohjaus, toiminnanohjausjärjestelmä, ERP, kellokortti

Premium

ReferenssiLuotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea

Luotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea Miraculos Oy on suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, HR, Myynti, +6 muutaProjektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Paikkatieto GIS, Kauppa

Premium

ReferenssiEuromasterin työajanseuranta sähköiseksi Maxtechin avulla

Eurooppalainen ja paikallinen Euromaster Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju - mutta silti palvelee asiakkaitaan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, +26 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Open source, Android, iOS, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Konsultointi, Valmisohjelmisto, ajopäiväkirja, työajanseuranta, työvuorosuunnittelu, tuntikirjaus, liikkuvan työn ratkaisut, Toiminnanohjaus, ERP, kellokortti, Max Technologies, Kulunvalvonta, Kulunvalvontajärjestelmät

Premium

ReferenssiTehokkaampaa työnohjausta Oulun kaupungille

Oulun kaupungin tekninen liikelaitos otti käyttöön MaxTech:in ratkaisun koko liikelaitoksen toiminnanohjaukseen vuonna 2011. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Logistiikka, Taloushallinto, +16 muutaToiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, Open source, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, työajanseuranta, ajopäiväkirja, Paikannus, liikkuvan työn ratkaisut

Premium

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

Helppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaaWinclean Oy on kotimainen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, +9 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala

Premium

ReferenssiMaxtechin mobiili työajanseuranta tuottaa myös rakennustyömaan kulunvalvontaraportit verottajaa varten

Pohjoissuomalainen Synkronitalo on erillistalojen edelläkävijä. He valitsivat työmaiden kulunvalvonnan ja työajanseurannan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, HR, Tuotekehitys ja suunnittelu, +28 muutaProjektinhallinta, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Open source, Rakentaminen, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, liikkuvan työn ratkaisut, ajopäiväkirja, työajanseuranta, Paikannus, Kulunvalvontajärjestelmät, tuntikirjaus, Toiminnanohjaus, ERP, työvuorosuunnittelu, kellokortti, työmääräys, Max Technologies, kulunvalonta

Premium

ReferenssiPaikannusjärjestelmä tekee lumenaurauksesta entistä virheettömämpää ja tehokkaampaa.

Ajoneuvokaluston reaaliaikaisesta sijainnista ja ohjeviesteistä on hyötyä ajallisesti ja rahallisesti. Kuskit eivät eksy jo Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, +18 muutaViestintä, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Android, iOS, Windows Phone, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, ajopäiväkirja, ERP, Toiminnanohjaus, Paikannus, kalustonhallinta

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Maxtech kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia