Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkaat verkkokaupat, jotka kasvattavat asiakastyytyväisyyttä ja myyntiä

post_image

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme haastavatkin verkkokaupat, jotka palvelevat juuri sinun ainutlaatuisia tavoitteitasi. Ratkaisumme on suunniteltu kasvattamaan sekä asiakastyytyväisyyttä, että myyntiä. Ne integroidaan aina perusteellisesti ympäröivään sivustoon, jo ostopolut suunnitellaan tarpeittesi mukaiseksi.

Uskomme, että hyvä käyttäjäkokemus on ostamisen edellytys. Siksi pyrimme luomaan verkkokaupassasi asioimisesta positiivisen kokemuksen. Tuotteiden katselun tulee tuntua käyttäjästä helpolta ja luonnolliselta sekä ostoprosessin intuitiiviselta. Räätälöimme aina ratkaisumme palvelemaan yrityksesi ainutlaatuisia tavoitteita. Pääasiallinen työkalumme on avoimen lähdekoodin WooCommerce, joka on yksi maailman johtavista verkkokauppa-alustoista. Valitsemalla avoimen lähdekoodin vältät yllättävät kulut ja takaat sen, ettet ole sidottu yhteen palveluntarjoajaan.

Tekemisemme ytimessä ovat ostoprosessin huolellinen suunnittelu, brändinäkyvyyden tehostaminen, myynnin kasvattaminen, tavoitteiden aktiivinen seuranta sekä tehokas jatkokehitys ja optimointi. 

Pinterest
Evermade logo

Evermade:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Evermade:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Evermade:n tarjontaa

Evermade:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evermade kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia