Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkaat ja Kustannustehokkaat Ohjelmistoratkaisut Järjestöille ja Yhdistyksille

TarjontaEtsitkö luotettavaa IT-kumppania, joka ymmärtää järjestöjen ja yhdistysten tarpeet? Olemme asiakaslähtöinen ja ketterä ohjelmistoyritys, jolla on vuosien kokemus monipuolisista ohjelmistoratkaisuista. Olemme työskennelleet lukuisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa, tarjoten heille räätälöityjä, kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

Meidän osaamisemme kattaa laajan valikoiman tekniikoita ja alustoja, joten pystymme mukautumaan juuri teidän tarpeisiinne. Kokeneet asiantuntijamme takaavat, että projektinne toteutetaan sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Tutustu referensseihimme ja asiantuntijoihimme verkkosivuillamme ja ota yhteyttä – autamme mielellämme teidän järjestöänne tai yhdistystänne menestymään digitaalisessa maailmassa.

Pinterest
Coderum Oy logo

Coderum Oy:n tarjonta

Järjestöt ja yhdistykset

Lisätietoja

Coderum Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Coderum Oy:n tarjontaa

Coderum Oy:n Järjestöt ja yhdistykset -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coderum kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia