Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokasta tapahtumaviestintää

TarjontaViestinnällä on tärkeä osa onnistuneen tapahtuman järjestämisessä. Järjestit sitten kursseja, koulutuksia tai muita tapahtumia, on tärkeää varmistaa että osallistujat saavat automatisoidusti esimerkiksi vahvistusviestit, kutsut ja osallistumisohjeet. Eventillalla voit viestiä osallistujille sekä sähköpostitse että tekstiviestitse. Kun ajastat tarvittavan viestinnän Eventillalla hyvissä ajoin ennen tapahtumaasi, voit olla varma että osallistujien kokemus tapahtumaasi osallistumisesta on sujuva kokonaisuus.

Eventillalla varmistat paitsi oikea-aikaisen viestinnän, myös personoidut ja lippukohtaiset viestit. Esimerkiksi hybriditapahtumaa järjestettäessä paikan päällä ja etänä osallistuvat kaipaavat eri ohjeita ja erilaista viestintää. Eventillasta lähetettyihin viesteihin upotat valmiita muuttujia käyttämällä tärkeimpiä tietoja tapahtumistasi helposti ja nopeasti.

Pinterest
Eventilla Oy logo

Eventilla Oy:n tarjonta

Viestintä

Lisätietoja

Eventilla Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Eventilla Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Eventilla Oy:n Viestintä -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eventilla kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia