Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaskokemus kilpailutekijänä

post_image
Tarjonta

Asiakaskokemus kilpailutekijänä

Asiakaskokemuksesta on viime vuosina tullut strateginen kilpailutekijä yrityksille toimialasta riippumatta. Asiakaskokemuksen kehittäminen on koko yrityksen laajuinen hanke, joka täytyy huomioida kaikissa asiakaskohtaamisissa läpi koko asiakaspolun.

Kumppanimme Salesforcen tekemän tutkimuksen mukaan 70% asiakkaista odottaa eheää palveluketjua, jossa huomioidaan asiakkaan aiemmat kohtaamiset, ja jossa keskusteluhistoria ei katkea kommunikaatiokanavan vaihtuessa. Saman tutkimuksen mukaan 84% asiakkaista haluaa henkilökohtaista juuri heille personoitua palvelua.

Puheominaisuudet Salesforceen

Benemen CloudCTI for Salesforce on lisäpalvelu Salesforce Sales ja Service Cloud -ympäristöön, jolla tuot puhekanavan osaksi monikanavaisuutta.

Benemen CloudCTI-palvelun liittäminen näihin molempiin on yhtä helppoa ja yksinkertaista kuin minkä tahansa standardin mukaisen laajennuksen tekeminen Salesforceen. Käyttöönottoon ei myöskään tarvita monimutkaisia ja pitkiä integrointiprojekteja. Benemen Cloud CTI on saatavilla Salesforce AppExchange Storesta.

official_badge_AppExchange_light_RGB_web.png

Salesforce-integraation avulla parannat asiakaspalvelua ja lisäät tuottavuutta

Palvelumme tunnistaa soittajan ja ohjaa puhelut oikealle henkilölle CRM-tiedon perusteella. Tunnistamisen avulla näet heti oleelliset tiedot soittajasta ja voit tarjota entistä henkilökohtaisempaa palvelua.

Laadukkaan asiakaskokemuksen ytimessä on asiakaskommunikaatio ja koko yrityksen kattava luotettava asiakastieto, jota hallitaan reaaliaikaisesti.

Asiakkaan kanssa kommunikoidaan useissa eri kanavissa. Puhelinta käytetään edelleen yleisimmin. Lisäksi digitaaliset kanavat kuten e-mail, chat ja some kasvattavat osuuttaan yhteydenpidossa jatkuvasti.

Blog_CTA.jpg

Asiakastietoa hallitaan CRM-järjestelmässä ja tietoa on perinteisesti ylläpidetty manuaalisesti kirjaamalla sinne asiakkaaseen liittyvät toimenpiteet ja tapahtumat. Asiakaskommunikaatioon ja asiakastiedon ylläpitoon käytetään usein erillisiä järjestelmiä, joilla ei ole yhteyttä toisiinsa.

Yksi yhtenäinen ratkaisu

Benemen on kehittänyt Salesforce CRM-järjestelmään ratkaisun, jossa asiakastiedon hallinta Salesforcessa ja kommunikointi puhelimessa tapahtuvat yhdessä ja samassa paikassa. Näin sekä asiakaspalvelijat että myyntihenkilöt voivat soittaa ja ottaa vastaan puheluita suoraan Salesforce Sales ja Service Cloud -palvelussa. Lue lisää

Älykäs puhelureititys

Jo ennen kuin asiakkaan puheluun vastataan Benemenin älykäs puhelunreititys osaa automaattisesti aukaista Salesforcessa asiakkaan tiedot joko asiakaspalvelijan tai myyjän näytölle. Asiakastietoja ei siis tarvitse enää erikseen hakea monivaiheisilla hakutoiminnoilla. Toisaalta jos soittajan tietoja ei ole vielä syötetty Salesforceen, uudesta numerosta tulevan soittajan tiedot saadaan kätevästi tuotua tätä kautta järjestelmään. Kun taas soitetaan asiakkaalle, tapahtuu se asiakaskortista yhdellä klikkauksella, ja puhelussa sovitut toimenpiteet saadaan saman tien dokumentoitua oikealle kontaktille ja asiakkaalle.

Kaikista puhelutapahtumista jää automaattisesti merkintä Salesforcen aktiviteettihistoriaan. Nämä tiedot ovat käytettävissä esimerkiksi asiakashistorian ja myyntihankkeiden seurantaan tai muihin raportointitarkoituksiin. Lisäksi mukaan on mahdollista liittää puheluiden tallennusominaisuus, jos tätä halutaan erikseen hyödyntää vaikkapa asiakaspalvelun kehittämisessä.

Tehosta vastausaikaa

Nopeammat vastausajat yhdistettynä oikeaan asiakastietoon parantavat asiakaskokemusta ja työn tehokkuutta. Automaattisen dokumentoinnin myötä raportointitieto on kattavaa ja luotettavaa. Näin yritys saa suuremman hyödyn asiakaskommunikaation ja asiakastiedon yhdistämisestä kuin mitä erillisistä toiminnoista olisi mahdollista saada.

Hyvän asiakaskokemuksen taustalla on eheä kommunikaatiohistoria

Hyvän asiakaskokemuksen kannalta on tärkeää, että jokainen asiakas tunnistetaan yksilönä, ja yrityksessä tiedetään, mitä tuotteita tai palveluita asiakas on ostanut. Asiakaspalvelijan täytyy myös olla tietoinen asiakkaan kanssa käydystä aiemmasta keskustelusta, oli käytetty kommunikaatiokanava mikä tahansa yrityksen kanavista.

Jotta yhtenäisen asiakaskokemuksen toteutuminen on mahdollista, täytyy järjestelmien toimia saumattomasti yhteenasiakaspolun kaikissa vaiheissa. Kommunikaatiohistorian täytyy tallentua eheänä riippumatta siitä, kuka viestii tai millä välineellä keskustelua asiakkaan kanssa käydään.

Parhaan mahdollisuuden hyvän ja ehjän asiakaskokemuksen syntymiseen antaa kommunikaatioratkaisu, joka on integroituyrityksen muihin järjestelmiin. Tällainen ratkaisu elää ja kehittyy digitalisaation mukana.

Haluatko kuulla lisää keinoista parantaa asiakaskokemusta? Autamme mielellämme!

Tututustu tarkemmin palveluihimme ja toteuttamiimme asiakastoteutuksiin kotisivuillamme

Pinterest
Benemen logo

Benemen:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Benemen:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Benemen:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Benemen:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia