Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TALK'NPICK - KETTERYYTTÄ KERÄILYYN JA INVENTOINTIIN

post_image

TarjontaDevocan multimodaalisella ratkaisulla voidaan hoitaa varaston vastaanotto, hyllytys, keräily ja inventointi. Käsivarteen puettavan ratkaisu soveltuu toimialasta riippumatta lähes kaikkiin varastoinnin tehtäviin - saapuvan tavaran vastaanotosta aina kaupintavarastojen hallintaan. Ratkaisun ydin on älypuhelimeen ladattava ohjelmisto puheohjauksineen. Ääni välittyy kuulokemikrofonilla ja tuotetietojen lukeminen hoidetaan viivakoodinlukijalla. Kokonaisuus puetaan käsivarteen Devocan omalla hihakkeella. Lisätarvikkeina on saatavana esim. RFID-lukijat sekä kannettavat tulostimet. Ratkaisua käytetään puheen, kosketusnäytön ja sormiskannerin yhdistelmällä.

Ratkaisu toimii langattomassa Wifi -verkossa tai yleisessä mobiiliverkossa, jolloin vältytään oman sisäverkon rakennus- ja ylläpitokustannuksilta. Käsien ja silmien vapautuminen itse työhön sekä ergonomisuus parantavat työn mielekkyyttä.

Talk’nPick voidaan liittää asiakkaan järjestelmään useammalla tavalla. Nopein ja helpoin vaihtoehto on monissa ERP- ja varastonhallintajärjestelmissä löytyvä puhekeräysrajapinta. Päätös integraatiosta tehdään asiakkaan tarpeiden ja käytössä olevan järjestelmän pohjalta.

Talk’nPick tehostaa sisälogistiikan työvaiheita säästäen jopa 40% työajasta. Samalla se vähentää keräilyvirheiden määrää jopa 80 %.

Pinterest
Devoca Oy logo

Devoca Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Devoca Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Devoca Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Devoca Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Devoca kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia