Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suomen käyttäjälähtöisimmät WordPress­-toteutukset

TarjontaIntegroitu verkkokauppa tai nettisivut yritykselle? Projektin koosta riippumatta olemme erittäin kokenut WordPress osaaja ja siis sinulle sopiva kumppani, kun kaipaat korkeatasoista ammattilaista, jolla on näkemystä ja osaamista kunnianhimoisiin WordPress-ratkaisuihin. 

Verkkosivut voivat olla montaa asiaa: Usein ne ovat yrityksen digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin sydän, ja osa markkinoinnin automaation kokonaisuutta. Toisinaan ne ovat samalla verkkokauppoja, tai joskus niiden kautta hoidetaan erilaista verkkoasiointia. Meillä on kokemusta näistä kaikista – ja myös yksinkertaisista, kevyistä verkkosivuista.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.

Näin toteutamme WordPress-verkkosivut

Omalla teemalla, räätälöidysti

Emme käytä valmisteemoja, vaan tuotekehitämme omaa pohjaamme verkkosivujen rakentamista varten. Näin kaikki oppimamme (esimerkiksi latausnopeuksien parantamiseksi) kertyy mukaan asiakasprojekteihin, ja varmistetaan että verkkosivut voidaan räätälöidä juuri asiakkaidemme näköisiksi. Hyödynnämme WordPress Gutenberg-editoria, joka mahdollistaa verkkosivuston vapaan ja helpon muokkaamisen jatkossa.

Parhaita lisäosia käyttäen

WordPressin keskeisiä vahvuuksia on iso tarjonta erilaisita valmiista lisäosista, jotka mahdollistavat nopeita ratkaisuista moniin tarpeisiin. Vuosien varrella olemme oppineet mitä lisäosia käyttää missäkin tilanteessa, ja osaamme kommunikoida asiakkaillemme eri ratkaisujen vahvuuksista ja heikkouksista.

Tietoturva & tietosuoja

Noudatamme parhaita käytäntöjä ja suosimme luotettavia lisäosia tietoturvallisuuden takaamiseksi. Tarjoamme myös jatkuvaa huolenpitopalvelua, jolla WordPress-sivusto pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena. Autamme varmistamaan että tietosuojalain (GDPR) vaatimukset tulee huolehdittua kuntoon, ja lisäämme vaaditut huomiot ja selosteet hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Käyttäjälähtöisyys

Panostamme paljon käyttäjien huomioimiseen, käytettävyyteen ja saavutettavuuteen. Oletuksena toteutamme verkkosivut niin että ne vastaavat WCAG-saavuttavuusvaatimusten AA-tasoa, ja voimme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitella myös parasta AAA-tasoa. Tarjoamme myös käytettävyystestauksia sekä saavutettavuusauditoinnin ja selosteen toteuttamista.

Pinterest
Agenda Helsinki oy

Agenda Helsinki oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Agenda Helsinki oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Agenda Helsinki oy:n tarjontaa

Agenda Helsinki oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Agenda Helsinki kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on
Testissä: Digi- ja väestötietoviraston Digiturvallinen elämä -mobiilipeli opettaa työelämän digiturvataitoja
Anonyymi rekrytointi herättää kiinnostusta, mutta sitä on kokeillut vasta harva organisaatio

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia