Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomalainen korkean käytettävyyden pilvipalvelinympäristö

TarjontaPilvikapasiteettipalvelumme on yrityksille ja yhteisöille suunnattu palvelukokonaisuus. Tarvitsemanne palvelinkapasiteetti tuotetaan virtuaalipalvelimella Comspotin palvelinsalissa sijaitsevasta pilviympäristöstä. Virtuaalipalvelimen ominaisuuksia voidaan tarvittaessa muokata nopeasti ja helposti. Pilviympäristö on tietoturvallinen ja palvelinsalit sijaitsevat Suomessa.

Pilvikapasiteettipalvelun avulla omien palvelinlaitteistojen tarve vähenee, tai ehkä jopa loppuu, ja tietoturvan taso yleensä paranee selvästi. Saatte aina juuri omaan tarpeeseensa sovitetun kapasiteetin, ettekä maksa turhaan ennakoinnista.

Virtuaalipalvelinten suorituskyvyn takaavat moniytimiset Intel Xeon-moniprosessoripalvelimet sekä monistettu palvelinympäristö.

Tarjoamme lisäksi TEHOTOIMSTO it-ylläpito- ja -tukipalvelua, joka huolehtii palvelimiennne valvonnasta ja ylläpidosta, jolloin te voitte keskittyä menestymään ydinliiketoiminnassanne.

Pinterest
Comspot logo

Comspot:n tarjonta

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Lisätietoja

Comspot:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Comspot:n tarjontaa

Comspot:n Palvelin- ja kapasiteettipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Comspot kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia