Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sulautetut Software ja Harware ratkaisut OEM asiakkaille #Computing

post_image

TarjontaAvnet Integrated tarjoaa osaamista ja teknologiaa vaativiin sovelluksiin

Moduulit perustana

Valmistamme ja suunnittelemme COM (Computer On Module) tyyppisiä tietokoneita asiakkaillemme vaativiin teollisiin sovelluksiin. Useisiin asiakasprojekteihin lähdetään tältä pohjalta liikkeelle. Tämä auttaa asiakasta saamaan tuotteet nopeammin ja tehokkaammin markkinoille. Moduulit toimivat joko Microsoftin tai Linuxin käyttöjärjestelmillä ja sen takia niiden päälle on helppoa ja nopeaa suunnitella oma ohjelmisto tai käyttää valmiita ohjelmistoja. Asiantuntijamme auttavat suunnitteluprosessin aikana tarjoamalla teknistä tukea ja valmiit ohjelmistorajapinnat. Pitkällä kokemuksella pystymme myös antamaan ohjeet tietoturvallisen tuotteen luomiseksi.

Avaimet käteen ratkaisut

Pystymme myös valmistamaan valmiin tuotteen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella mikäli näin halutaan. Noudatamme alan standardeja ja voimme tehdä ympäristö ja muut mahdolliset testit jotta tuotteet täyttävät niille asetetut tavoitteet. Meillä on myös mahdollisuus hoitaa tuotteen täydellinen asentaminen ohjelmistoineen: Voimme myös hoitaa tuotteen logistiikan globaalisti ja tarjota jälkimarkkinointi tuen niin halutessa.

Missä meihin luotetaan

Meihin luottavat useat kansainväliset toimijat eri teollisuuden aloilla. Tuotteitamme ja palveluitamme käytetään mm. robotiikassa, lääketieteellisissä laitteissa, video valvonnassa, teollisuusautomaatiossa, ammatti ajoneuvoissa, tietoliikenne laitteissa ja meriteollisuudessa.

Katso video osaamisestamme:

https://www.youtube.com/watch?v=_JVUkM2H3Pk&t=42s

 

 

Pinterest
Avnet Integrated Solutions logo

Avnet Integrated Solutions:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Avnet Integrated Solutions:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avnet Integrated Solutions:n tarjontaa

Avnet Integrated Solutions:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Avnet Integrated Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia