Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sujuvaa tiedonkulkua tukku- ja erikoistavarakauppaan Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmällä

post_image

TarjontaLemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu erikokoisille ja erityyppisille tukku - ja erikoistavarakaupoille. Osto, myynti ja varastonhallinta ovat ydintoimintoja, mutta mukana voi olla valmistusta, kassatoiminnot, huoltoa ja muuta asiantuntijatyötä. Asiakkuudenhallinta on myös tärkeässä roolissa.

Edut tukku- ja erikoistavarakauppa toimialalle

Kassatoiminnot

Integroitu kassa säästää sinut erilliseltä integroinnilta kolmannen osapuolen kassaan.

Laajat tuotetiedot

Lemonsoftissa on erittäin monipuolinen tuotekäsittely. Voit muodostaa pakettituotteita ja kon?guroitavia rakenteita. Tuotteella on useita yksiköitä ja toimittajia ja näillä kaikilla voi olla oma tuotekoodi.

Varastonhallinta

Lemonsoft tukee useita varastopaikkoja ja hyllykarttaa. Tuotteet ovat jäljitettävissä sarja-, erä- tai työnumerolla. Näet myyntitilanteessa saatavuustiedot reaaliaikaisesti. Ohjelma laskee hälytysrajat varaston kiertoon perustuen. Käsipäätteiden avulla tehostat varastonhallintaa. Perinteisten PDA-laitteiden lisäksi älypuhelimet ja tabletitkin toimivat hyvin.

Ostotoiminnot

Myyntiin ja varastoon integroitu ostotoiminto tehostaa ostamista merkittävästi. Voit automatisoida ostot ostotyökalun avulla.

Talous- ja henkilöstöhallinto

Voit hoitaa talous- tai henkilöstöhallinnon joko itse tai ulkoistaa sen jollekin tilitoimistokumppaneistamme. He käyttävät samaa järjestelmää ja voit vapaasti sopia mitkä osiot hoidat itse ja mitkä annat kumppanin hoidettavaksi.

Asiakkuudenhallinta

Lemonsoftin asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla tehostat markkinointi ja myyntiä. Palvelet asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Integroitu ratkaisu antaa käyttöösi asiakkaasta laajemmin tietoa kuin irrallinen ratkaisu.

Töiden hallinta

Lemonsoft sisältää laajan töiden käsittelykokonaisuuden. Voit kirjata töitä useista eri ohjelmista. Tukku- ja erikoistavarakaupassa työt ovat tyypillisesti takuu- tai huoltotöitä.

Johdon raportointi

Kannattavuuden seuraaminen eri näkökulmista on tärkeää. Lemonsoft tarjoaa tähän hyvät vakioraportit, joita voit vielä täydentää BI-ratkaisulla.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oyj logo

Lemonsoft Oyj:n tarjonta

Kauppa

Lisätietoja

Lemonsoft Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lemonsoft Oyj:n tarjontaa

Lemonsoft Oyj:n Kauppa -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia