logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sopivin HR-järjestelmä

post_image

TarjontaArcin HR-järjestelmä sovitetaan aina asiakkaan prosesseihin. HR-järjestelmät toimitetaan joko SaaS- tai pilvipalveluna tai paikallisesti asennettavana on-premise-palveluna. Arcin HR-ohjelmistot kulkevat myös näppärästi mukana taskussa MyDay-mobiiliapplikaation avulla. Järjestelmiimme luottavat yritykset, julkiset organisaatiot kunta- ja valtionhallinnossa sekä oppilaitokset Suomessa ja kansainvälisesti.

Arcin HR-järjestelmän avulla on mahdollista hallinnoida koko työsuhteen elinkaari henkilöstöhallinnon prosessien (HRM) sekä henkilöstön kehittämisen (HRD) osalta yhdessä ainoassa järjestelmässä. Ohjelmistomme on joustavasti muokattavissa ja integroitavissa muihin taustajärjestelmiin. Ratkaisumme ovat innovatiivisia ja perustuvat omaan tuotekehitykseen. Kehitystyössämme käytämme tunnettuja ja tunnustettuja teknologioita kuten Oracle ja Microsoft.

Pinterest
Arc Technology Oy

Arc Technology Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Arc Technology Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Arc Technology Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Arc Technology Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiKyselytoiminnot HR-järjestelmässä

Savon koulutuskuntayhtymä, eli Sakky on käyttänyt Arc Technologyn HR-järjestelmää vuodesta 2004 lähtien monipuolisesti Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: HR, Ohjelmistokehitys, Microsoft, +47 muutaKoulutusala, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, HR-järjestelmä, hrm-järjestelmä, HRM-tietojärjestelmä, hrm-ratkaisu, HR järjestelmät, hr data, Asiakaskokemuskyselyt, Henkilöstökysely, Henkilöstökyselyt, Henkilöstötyytyväisyyskyselyt, Kysely, kyselyt, kyselytutkimus, kyselytyökalu, Kyselytyökalut, verkkokyselyjärjestelmä, Arc Technology, HR-digitalisaatio, HR-raportointi, henkilöstöhallinta, henkilöstöhallintajärjestelmä, Henkilöstöhallinto, hrd, perustietojen hallinta, kehityskeskustelu, tavoiteasetanta, tavoitteet, suorituksen johtaminen, Kehittyminen, osaamisen johtaminen, Osaamisen hallinta, koulutuksen hallinta, koulutuksen hallintajärjestelmä, koulutuksenhallinta, koulutuskalenteri, henkilöstön koulutus, koulutussuunnitelma, pätevyyden hallinta, pätevyyksien hallinta, Sertifikaatti, pätevyyksien voimassaolo, HRD-järjestelmä

LinkkiArc People - HR-Master Data

Arc People on käytössä suurissa, monikansallisissa organisaatioissa. Sen avulla voit keskittää henkilöstön perustiedot, ..

Tagit: HR, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, +10 muutaPilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Oracle, Julkishallinto, Kauppa, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Ohjelmistoratkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Siirry Arc Technology Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia