Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solitan tietosuojaratkaisussa näkökulma on ensisijaisesti yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä

post_image

TarjontaDigitalisaation myötä henkilötietoja hyödynnetään yhä laajemmin, ja tietosuojan merkitys on korostunut entisestään. Yrityksiltä tietosuoja edellyttää sekä lainsäädännön tuntemusta että tiedon käsittelyyn liittyviä prosesseja ja järjestelmiä. Solita auttaa tietosuojan ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä niin tietojen käsittelyn, riskienhallinnan kuin järjestelmien ja rajapintojen näkökulmasta.

Tietosuojalla rakennetaan luottamus yksilön (rekisteröity) ja yrityksen (rekisterinpitäjä) välillä. Yksilö voi henkilötietonsa luovuttaessaan luottaa siihen, että rekisterinpitäjä huolehtii tietojen oikeaoppisesta käytöstä ja käsittelystä, tietoturvasta, yksilön oikeuksista, vapauksista sekä oikeusturvasta.

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) asettaa rekisterinpitäjille uusia velvollisuuksia parantaen samalla yksilön oikeuksia. Tietosuoja-asetuksen myötä yritykseltä vaaditaan uusia tietojärjestelmäratkaisuja, jotta asetuksen mukaiset yksilön oikeudet toteutuvat. Yritykseen kohdistuu myös uusia dokumentointivelvoitteita.

Solitan tietosuojaratkaisut

Solitan tietosuojaratkaisussa velvoitteet laitetaan kuntoon, mutta näkökulma on ensisijaisesti yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Tietosuojaan liittyvien selvitysten tekeminen mahdollistaa myös aiemmin tunnistamattomat kehityskohdat aina datan käyttökohteiden määrittelyistä järjestelmien ja prosessien rooliin tiedolla johtamisen kulttuurin rakentamisessa ja digitaalisen liiketoiminnan muotoilussa.

Konsultointipalveluumme kuuluu henkilötietojen käsittelyn nykytilan kuvaus ja tietosuojan riskiarvio, järjestelmäratkaisuissa taas huolehdimme lupien ja suostumusten hallinnasta, tiedonhallinnan ratkaisuista sekä rajapinnoista henkilötietoon.

Lue lisää tietosuojaratkaisuistamme >

Pinterest
Solita Oy logo

Solita Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Solita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solita Oy:n tarjontaa

Solita Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia