Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skaalautuvat, hallitut ja tietoturvalliset integraatiot palvelukerros- / IPAAS -ratkaisulla

post_image
Tarjonta

Skaalautuvat ja tietoturvalliset integraatioratkaisut, kuten Adafy palvelukerros mahdollistavat datasiilojen purkamisen, prosessien automatisoinnin, monitoimittajaympäristön hallinnan ja paljon muuta.

Integraatiopalvelukerroksen avulla järjestelmät eivät nivoudu kiinteästi yhteen, järjestelmien vaihtaminen taustalla on helpompaa, eikä muutos aiheuta ongelmia muihin integraatioihin. Ratkaisu perustuu avoimiin standardeihin ja avoimeen lähdekoodiin, joiden avulla vältetään toimittajaloukkua.

Hyvin suunniteltu integraatioarkkitehtuuri

Tietojärjestelmien integroinnilla tavoitellaan liiketoiminnan tehokkuuden parantamista. Digitalisaatio ja sähköisen liiketoiminnan kehittäminen vaativat pohjalleen vakaan jalustan, joka on usein huolella suunniteltu integraatioarkkitehtuuri. Hyvin suunniteltu integraatioarkkitehtuuri mahdollistaa liiketoiminnan ja tietojärjestelmien skaalautumisen sekä mahdollisuuden hyödyntää pilvi, on-premise ja hybridiympäristöjä. Hyvin suunniteltu integraatioarkkitehtuuri mahdollistaa nykyisten tietojärjestelmien tehokkaamman hyödyntämisen.

Adafy hyödyntää integraatioratkaisun rakentamisessa avoimia standardeja hyödyntävää palvelukerrosta. Palvelukerros tarjoaa näkyvyyden organisaation eri palveluihin helposti hyödynnettävien OpenAPI -rajapintojen kautta. Avoimeen standardiin pohjautuva tiedonsiirtotapa mahdollistaa palvelukerroksen monipuolisen hyödyntämisen osana uusien tietojärjestelmien kehityshankkeita, tiedon siirroissa olemassa olevien järjestelmien välillä sekä esimerkiksi pilvi- ja mobiiliratkaisuissa.

Tietoturva ja identiteetinhallinta

Yksi tärkeimmistä palvelukerroksen tavoitteista on toimia suojattuna ja tietoturvallisena ratkaisuna liiketoiminnan integraatiotarpeisiin. Palvelukerroksen kautta on mahdollista määrittää käyttäjä-, organisaatio- ja sovellustasolla tietojen näkyvyys. Adafy hyödyntää palvelukerroksen identiteettien hallinnassa Azure AD -ratkaisua. Azure AD on pilvessä toimiva identiteetinhallintapalvelu, jonka kautta on mahdollista hallita käyttäjien ja sovelluksien oikeuksia ja rooleja.

Koska Azure AD linkittyy muuhunkin Microsoft-tarjontaan, kuten Teamsiin ja Sharepointtiin, organisaatio voi hallinnoida pääsyä kaikkiin heidän palveluihinsa yhden ratkaisun kautta. Azure AD pohjautuu avoimeen Open ID Connect -standardiin.  

Liiketoimintaprosessien automatisointi

Palvelukerros sisältää integraatiorajapintojen ja palvelukatalogin lisäksi liiketoiminnan kannalta mielenkiintoiset tapahtumaviestit (events). Esimerkiksi uuden tuoterevision julkaisu tai uusi myyntitilaus tuottavat palvelukerrokseen viestin, joka voidaan ohjata siitä kiinnostuneelle toiminnolle tai vaikkapa kumppanille. Viestien hyödyntäminen mahdollistaa skaalautuvat monitoimittajaympäristöt, joissa suorien point to point -integraatiokytkösten sijaan hyödynnetään eri järjestelmien tuottamia viestejä herätteinä. Adafyn palvelukerroksessa viestit pohjautuvat avoimeen CloudEvents-standardiin, joka mahdollistaa viestien lukemisen ja tuottamisen lukuisissa eri järjestelmissä.

Integraatiot eri järjestelmiin ja palvelukerroksessa liikkuvat tapahtumaviestit toimivat rakennuspalikoina liiketoiminnan ja prosessien automatisoinnille. Prosessien automatisointi mahdollistaa manuaalisten työvaiheiden vähentämisen ja sitä kautta virheherkkyyden alentamisen.

Prosessien automatisoinnissa hyödynnetään usein softabotteja, jotka pystyvät tauottamaan prosessin käsittelyn kohdatessaan virheellisen tilanteen. Virhetilanteessa softabotti pystyy kysymään esimerkiksi Teamsin puolelta ohjeita jatkotoimille ja tämän jälkeen jatkamaan prosessia ohjeiden mukaisesti. Yksinkertaisemmissa tapauksissa automatisointi voidaan tehdä esimerkiksi Logic Apps- tai Power Automate -työkaluilla.

Microsoft 365 ja Azure

Hyvien integraatioratkaisujen tavoitteena on liiketoiminnan tehostaminen ja nykyisten tietojärjestelmien tehokkaampi hyödyntäminen. Adafyn ratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomioita Azuren ja Microsoft 365:n tehokkaampaan hyödyntämiseen. Ratkaisut mahdollistavat esimerkiksi kumppanien tuomisen palvelukerroksen tarjoamien tietojen ääreen hallitusti ja tietoturvallisesti Teamsin yli sekä eri järjestelmissä olevien tietojen hyödyntämisen PowerBI-pohjaisessa raportoinnissa.

Lisäksi erityistä huomiota on kiinnitetty Microsoftin Low code / No code -ratkaisujen, kuten Power Apps ja Power Automate hyödyntämiseen. Nämä työkalut mahdollistavat omien ratkaisujen rakentamisen palvelukerroksen päälle. 

Ota helposti yhteys ja sovitaan tehokas Teams-tapaaminen ja palvelukerrosratkaisun esittely. Keskustellaan kuinka voisimme teidän liiketoimintaanne hyödyttää. Yhteystiedot: Asiakkuuspäällikkö Uula Jolanki, uula.jolanki@adafy.com tai Toimitusjohtaja Satu Kuusinen, satu.kuusinen@adafy.com

Pinterest
Adafy Oy logo

Adafy Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Adafy Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Adafy Oy:n tarjontaa

Adafy Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiAdafy Steerpropin kehityskumppaniksi: Innovatiiviset propulsioratkaisut yhdistettynä innovatiiviseen digitaaliseen kehittämiseen

Steerprop Oy on laivojen propulsiojärjestelmiä kehittävä ja valmistava yritys, jonka satoihin aluksiin toimitetut, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, +9 muutaTuotanto, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Azure, Microsoft, C#, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö

Premium

ReferenssiVähemmän manuaalista työtä ja parempi asiakaskokemus: Cross Wrap valitsi Adafyn digitalisaatiokumppaniksi

Cross Wrap Oy suunnittelee, valmistaa ja myy kalvopaalaimia ja paalinpurkulaitteita mm. kierrätysmateriaalien ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Hankinta, Myynti, Supply chain management SCM, +14 muutaTietohallinto, Tuotanto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Azure, Microsoft, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö

Premium

ReferenssiTaustajärjestelmissä oleva data saatiin tehokkaaseen hyötykäyttöön Tanalla

Tana Oy on vuonna 1971 perustettu jätteenkäsittelyalan yritys, jonka juuret ovat kaatopaikkakoneiden valmistuksessa. Yritys Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Logistiikka, Supply chain management SCM, +12 muutaTuotanto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Azure, Microsoft, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia