Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skaalautuvat, hallitut ja tietoturvalliset integraatiot palvelukerros- / IPAAS -ratkaisulla

post_image
Tarjonta

Tietojärjestelmien siiloutuessa tarvitaan integraatioita, mutta kuinka ne toteutetaan hallitusti, skaalautuvasti ja tietoturvallisesti?

Ratkaisumme on avoimiin standardeihin ja avoimeen lähdekoodiin pohjautuva palvelukerros, joka takaa tehokkaan, automatisoidun ja tietoturvallisen tiedonkulun järjestelmien ja käyttäjien välillä. Adafy palvelukerros on moderni EIH (Enterprise Integration Hub) -ratkaisu. Palvelukerros tukee on-premise ja pilvipohjaisen asennuksen lisäksi hybridimallia. Ratkaisumme tukee parhaiten organisaatioita, jotka haluavat enemmän hyötyä Microsoft 365:sta ja Azuresta tai suunnittelevat hallittua siirtymistä Azureen.

Miten Adafyn palvelukerrosratkaisu eroaa perinteisistä point to point -integraatioista tai integraatioalustoista?

Perinteinen point to point -integraatio

Perinteinen point to point -integraatioiden ratkaisu on kuin lautasellinen spagettia. Jokaisen lähdejärjestelmäparin välille on rakennettu erillinen integraatio.

Jos lähdejärjestelmä ei tarjoa avointa rajapintaa, jokaista kohdejärjestelmää varten tarvitaan yleensä oma toteutus, ja kun esimerkiksi ERP, PDM tai CRM vaihtuu, on jokainen kahden järjestelmän välinen integraatio toteutettava uudelleen. 

Järjestelmien rajapinnat ovat usein toteutettu eri teknologioilla. Ilman rajapintaa integraatio perustuu yleensä tiedostoihin tai suoraan tietokantayhteyteen.

Keskitetty tietoturva on hankala toteuttaa ja ylläpito on haasteellista. Arkkitehtuuri on kaaos - tai kuin lautasellinen spagettia.

Perinteinen integraatioalusta saattaa olla toimittaja- ja teknologiariippuvainen ja kustannuksiltaan kallis ratkaisu, joka ei tuo dataintegraatioiden lisäksi muita hyötyjä. 

Adafyn palvelukerrosratkaisu

Palvelukerrokseen on helppo liittää tietokantoja ja palvelimia (esimerkiksi SMTP, verkkolevy) sekä OpenAPI ja SOAP-rajapinnoilla varustettuja järjestelmiä ja muita palveluita (esim. Procountor, L7, Oscar, Dropbox, Salesforce). Palvelukerros tuottaa kytketyistä järjestelmistä OpenAPI-standardiin perustuvan rajapinnan, johon integroituminen muista palveluista ja sovelluksista on helppoa. Järjestelmät voivat olla pilvessä tai on prem -alustalla. Jos kytkettävä järjestelmä on uusi, tarvitsee siihen toteuttaa plug in -koodaus vain kerran.

Ratkaisu tukee hyvin monitoimittajaympäristöä, eli tiedon jakaminen onnistuu hallitusti myös organisaation ulkopuolisten kumppanien kanssa. Keskitetyssä identiteetinhallinnassa käyttäjien ja sovellusten välillä voidaan hyödyntää esimerkiksi Azure AD:ta.

Palvelukerrokseen voidaan määrittää botteja, jotka automatisoivat prosesseja. Botit voivat esim. koostaa tietoa useasta eri järjestelmästä ja välittää eteenpäin. Automaatiot voidaan suorittaa ajastetusti tai palvelukerroksen tapahtumien (events) perusteella.

Kerromme mielellämme enemmän toteuttamistamme palvelukerrosratkaisuista ja siitä, millaisia hyötyjä se on asiakkaillemme tarjonnut:

  • Prosessien automatisointi ja tehostaminen
  • Tietoturvan parantaminen
  • Taustajärjestelmien kattavampi hyödyntäminen
  • Kumppaniverkoston aktivointi ja monitoimittajaympäristön hallinta 
  • Liiketoiminnan skaalautumisen mahdollistaminen
  • Integraatio- ja kokonaisarkkitehtuurin hallittu kehittäminen 

Ota helposti yhteys ja sovitaan tehokas Teams-tapaaminen ja palvelukerrosratkaisun esittely. Keskustellaan kuinka voisimme teidän liiketoimintaanne hyödyttää. Yhteystiedot: Asiakkuuspäällikkö Uula Jolanki, uula.jolanki@adafy.com tai Toimitusjohtaja Satu Kuusinen, satu.kuusinen@adafy.com

Pinterest
Adafy Oy logo

Adafy Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Adafy Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Adafy Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Adafy Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia